رولت شکلات
مواد لازم :
تخم مرغ................................................۵ عدد
شكر ..................................................۱۲۵ گرم
آرد ...................................................۱۰۰ گرم
آرد ذرت...............................................۲۵ گرم
بیكینگ پودر .....................................یک چهارم قاشق چای خوری
وانیل ..............................................یک هشتم قاشق چای خوری
خامه ..............................................۳۰۰ گرم
شكلا ت سیاه ..................................۳۰۰ گرم
روش تهیه :
ابتدا فر را با دمای ۲۴۰ درجه ی سانتی گراد یا ۴۷۵ درجه ی فارنهایت گرم كنید; سپس سینی شیرینی پزی به ابعاد تقریبی ۵۵ف۳۵ سانتی متر را چرب كرده و با كاغذ روغنی بپوشانید. زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را از هم جدا كرده و زرده ها را با شكر و وانیل به وسیله ی همزن برقی خوب بزنید تا رنگ آن روشن و حجم آن دو برابر شود.
سفیده ها را جداگانه با هم زن بزنید تا كاملا فرم بگیرند; آن گاه زرده و سفیده ی زده شده را با یكدیگر به آرامی مخلوط كرده و مواد خشک را كه شامل آرد، آرد ذرت و بیكینگ پودر می باشد، بعد از ۲ بار الک كردن به مخلوط تخم مرغ بیفزایید و به طور یكنواخت به وسیله ی پالت روی سینی پهن كنید و به مدت زمان ۸ تا ۱۰ دقیقه یا تا زمانی كه روی نان طلا یی شود بپزید; سپس از فر درآورده و یک سینی روی نان برگردانید تا نان رولت خشک نشود. اكنون بگذارید تا كاملا خنک شود، در این زمان كاغذ را از نان جدا كرده با خامه ی شكلا تی سطح نان را بپوشانید و به صورت رول درآورید; آن گاه رولت را داخل كاغذ روغنی پیچیده و در یخچال بگذارید تا كاملا خودش را گرفته و آماده برای برش شود روی نان رولت را به دل خواه می توانید تزیین كنید.
روش تهیه ی خامه ی شكلا تی:
خامه را روی حرارت بگذارید و زمانی كه به حالت جوش درآمد، شكلا ت رنده شده را بیفزایید و از روی حرارت بردارید سپس بگذارید تا كاملا سردو سفت شود.