کیک کودک
مواد لازم :
كیک اسفنجی........................................۱ عدد
كرم كره ای............................................به میزان ذكر شده در ذیل
مارش مالا ..............................................۸ بسته یا ۲۵۰ گرم
شكلا ت سیاه ذوب شده.........................۵۰ گرم
مواد لازم کرم کره ای :
كره .........................................۲۵۰ گرم
پودر قند ...................................۴۸۰ گرم
شیر .........................................۲ قاشق سوپ خوری
رنگ صورتی مخصوص شیرینی ........چند قطره
روش تهیه ی كرم كره ای:
۲۵۰ گرم كره را با همزن برقی خوب بزنید بعد در دو مرحله پودر قند را افزوده و هم بزنید. در آخر شیر و رنگ را اضافه كرده و كاملا مخلوط نمایید.
روش تهیه:
الگوی مورد نظر را روی كیک اسفنجی كه طبق دستور زیر تهیه نموده اید، گذاشته و به وسیله ی سنجاق روی كیک ثابت كنید و با یک چاقوی تیز دور الگو را برش دهید. قطعات آماده شده را روی صفحه ی مورد نظر قرار داده و كرم كره ای را كه آماده كرده اید روی كیک بمالید تا خوب صاف شود. مارش مالا را به طول نیم سانتی متر ی برش زده و بعد به صورت عمودی روی سطح كیک بچینید و با شكلا ت ذوب شده خطوطی روی صورت ایجاد كنید. (مطابق شكل) برای دست و پا و دم هم از مارش مالا استفاده كنید.
توجه: مارش مالا را می توانید به صورت آماده از فروشگاه های موادغذایی تهیه نمایید.
مواد لازم کیک اسفنجی:
تخم مرغ ........................................۱۰ عدد
شكر ...........................................۲۵۰ گرم
وانیل .........................................یک دوم قاشق چای خوری
آب جوش ......................................۴ قاشق سوپ خوری
آرد الک شده................................۲۵۰ گرم
بكینگ پودر ..................................یک دوم قاشق چای خوری
كاغذ روغنی............................. به اندازه لا زم
روش تهیه :
زرده ی تخم مرغ ها را به همراه شكر و وانیل با هم زن برقی بزنید. پس از یک دقیقه آب جوش را بیفزایید و مواد را كاملا هم بزنید (در حدی كه كاملا سفیدرنگ شوند). سپس سفیده ها را جداگانه بزنید تا كاملا فرم بگیرند. بعد زرده ها را به آن افزوده و به آرامی با لیسک مخلوط كنید و در آخر مخلوط آرد و بكینگ پودر را نیز كم كم اضافه كنیدتا مواد با هم مخلوط شوند . مایه ی آماده را در قالب مستطیلی شكل به ابعاد ۴۰*۳۰ سانتی متر كه كاغذ روغنی انداخته اید بریزید و در حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تاسطح كیک كاملا طلا یی شود سپس از فر درآورده و بگذارید تا كاملا خنک شود.