مربای گل سرخ
مواد لازم :
گل سرخ خشک ......................۱۰۰ گرم
شكر ......................................۱ كیلوگرم
آب .....................................۵۰۰ میلی لیتر
رنگ قرمز خوراكی.....................یک دوم قاشق چای خوری
روش تهیه :
شكر را همراه با آب به مدت ۱۵ دقیقه روی شعله گذاشته تا به جوش آید بعد گل سرخ را پس از تمیز كردن با كمی آب سرد شسته و داخل شربت كه قوام آمده بریزید تا ده دقیقه با شربت بجوشد، سپس رنگ قرمز را اضافه كرده و آن را مخلوط كنید. در پایان آن را با پارچه بپوشانید و دم كنید. وقتی سرد شد در شیشه بریزید.
نكته: از گل تازه نیز می توانید استفاده كنید.