Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 22:42

29
بهمن
سوهان عسلی به شکل سبد

سوهان عسلی به شکل سبد

طرز تهیه سوهان عسلی به شکل سبد

سوهان عسلی به شکل سبد

 

 

مواد لازم : 

 

شكر ..................................................۲ پیمانه

كره ..................................................۱ قاشق چای خوری

روغن مایع ........................................۱ قاشق چای خوری

زعفران آب كرده .................................۱ قاشق چای خوری

كنجد ..............................................سه چهارم پیمانه

بادام زمینی ....................................۱ پیمانه

گردو ...............................................كمی  برای  تزئین

قالب ژله    

فویل نازک........................................به اندازه قالب

قلم مو

پنس

 

روش تهیه : 

 

ابتدا پشت قالب ژله را با فویل بپوشانید به طوری كه تا پایین قالب كشیده شود و در پایین قالب به اندازه یک سانتی متر  لبه بگذارید و بقیه را قیچی كنید تا قالب گرد و یكدست شود و سطح روی فویل را به كمک یک قلم مو و با روغن مایع كاملا  چرب كنید. شكر و كره و روغن مایع را در ظرف كوچكی ریخته و روی حرارت ملا یم قرار دهید تا شكر ذوب شده و طلا یی رنگ شود بعد با قاشق آن را هم زده و كنجد را اضافه كرده و كاملا  مخلوط كنید. در پایان زعفران را اضافه كنید و حرارت را خیلی كم كنید تا مایه ی سوهان عسلی آماده گردد.آن گاه مواد را به آرامی با قاشق روی قالب بریزید تا ضخامت آن در همه جا به طور یكسان و یک اندازه شود. بعد از اینكه مایه در همه جای قالب ریخته شد، صبركنید تا كاملا  خنک شود سپس براحتی سوهان را از روی قالب بردارید و فویل چسبیده به سوهان را به آرامی از آن جدا نمایید.

اكنون دسته ی سبد را به این صورت تهیه كنید:

فویلی را به حالت نیم دایره و به اندازه ی قطر دهانه سبد با دست حالت داده و در آن شیاری ایجاد كنید و مایه ی سوهان را داخل آن ریخته و صبر كنید تا خنک شود. سپس ا~ن را به آرامی از فویل جدا كنید. اكنون دو قاشق سوپ خوری شكر را با یک دوم قاشق چای خوری روغن مایع روی حرارت بگذارید تا شكر ذوب شود (نیازی نیست كاملا  كاراملی شود). بعد دسته ی سبد را روی محل مورد نظر قرار داده و از كارامل به عنوان چسب استفاده كنید و آن  را با قاشق روی محل نصب ریخته و كمی صبر كنید تا خنک  گشته و كاملا  سفت شود بعد بادام زمینی های پوست گرفته را با كمک یک پنس در كارامل فرو كنید و روی دسته و دور لبه ی سبد قرار داده و به صورت گیس باف تزیین كنید.برای زیباتر شدن كار، چند عدد گردو روی دسته ی سبد بچسبانید. در پایان روی بادام زمینی ها را كارامل بمالید تا خوشرنگ تر شود. داخل سبد را از سوهان كنجدی، گردویی و بادام زمینی پر كنید.

نكته:

۱- این سبد سوهان، نیاز به عسل ندارد چون در صورت استفاده از عسل خشكی لا زم را نخواهد داشت.

۲-جهت جدا كردن فویل از سبد، حتما تا سرد شدن كامل آن صبر كنید (یعنی حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه)

۳- در هنگام چسباندن بادام زمینی ها روی دسته و دور  سبد اگر  كارامل  سفت  شد، مجددا آن را روی حرارت گرم نمایید

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سوهان عسلی به شکل سبد تعداد بازديد: 828 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز