نان خرمایی کرمانشاهی
مواد لازم :
زرده ی تخم مرغ................................۲ عدد
خرما..........................................۲۰۰ گرم
آرد ..........................................۴۵۰ گرم
زعفران آب كرده..........................یک دوم قاشق سوپ خوری
گلا ب........................................۲ قاشق سوپ خوری
كره.......................................۲۰۰ گرم
بیكینگ پودر............................یک دوم قاشق چای خوری
گردوی خرد شده .................۱۰۰ گرم
روش تهیه :
آرد و كره را با هم مخلوط كرده سپس گلا ب و زعفران و بیكینگ پودر را افزوده و كاملا ورز دهید، سپس روی خمیر را پوشانده به مدت دو ساعت استراحت دهید. خرما را از هسته جدا كرده، له كنید و یا از صفحه ی درشت چرخ گوشت عبور دهید بعد با گردو مخلوط كرده و كنار بگذارید خمیر را به اندازه ی یک گردو كف دست پهن كنید و از مخلوط خرما و گردو وسط آن گذاشته و خمیر را جمع كرده و به شكل بیضی درآورید، سپس داخل سینی فر كه از قبل چرب شده بچینید. فر را از ۱۵ دقیقه ی قبل با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد و یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت گرم كنید. زرده های تخم مرغ را با چنگال زده و در صورت تمایل كمی زعفران به آن اضافه كنید و با برس روی نان بمالید و به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه ی بالا ی فر قرار داده تا رنگ آن طلا یی شود سپس از فر درآورده و تا سرد شدن كامل صبر كنید و پس از آن در ظرف در دار نگهداری كنید.