کوکیز فندوقی با کرم شکلات
مواد لازم :
كره......................................................۸۰ گرم
وانیل....................................................۱ قاشق چای خوری
شكر ....................................................۵۵ گرم
تخم مرغ...............................................۱ عدد
پودر فندق بی نمک.................................۵۰ گرم
آرد ....................................................۱۱۰ گرم
پودر كاكائو ............................................۲۵ گرم
پودر كاكائو .............................................۱ قاشق سوپ خوری برای تزیین
مواد لازم کرم شکلات :
شكلا ت آب شده ....................................۱۱۰ گرم
كره ....................................................۵۰ گرم
شكلا ت صبحانه ی غلیظ ........................۱۱۰ گرم
روش تهیه :
كره، شكر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا خوب سبک شود. بعد تخم مرغ را اضافه نموده و كمی بزنید. آرد و پودر كاكائو را با هم مخلوط كرده و الک كنید. سپس آن ها را به همراه فندق به مخلوط اضافه نمایید. خمیر به دست آمده را درون كیسه ی نایلونی گذاشته و به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید. خمیر را بین دو ورق كاغذ روغنی گذاشته با وردنه باز كنید; آ ن گاه با كاتر گرد دور كنگره دار ۴ سانتی متر قالب بزنید سپس به مدت ۲۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد قرار دهید تا بپزد پس از خنک شدن با كرم شكلا ت كه درون قیف با ماسوره كنگره دار ریخته اید دو عدد بیسكوییت را به هم بچسبانید و با پودر كاكائو و ترایفل تزیین كنید.
روش تهیه ی كرم شكلا ت:
شكلا ت خنک شده و كره را با همزن بزنید تا به شكل كرم درآید. در آخر شكلا ت صبحانه ی غلیظ را اضافه كنید. كرم به دست آمده را به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.