کیک آلبالو
مواد لازم :
تخم مرغ.....................................................۵ عدد
آرد............................................................۱۰۰ گرم
آرد ذرت .....................................................۲۵ گرم
بیكینگ پودر ..............................................یک چهارم قاشق چای خوری
شكر.........................................................۱۲۵ گرم
وانیل .......................................................یک هشتم قاشق چای خوری
كمپوت آلبالو .............................................یک قوطی
خامه ی شیرین شده ی فرم گرفته.................۶۰۰ گرم
مواد لازم رویه:
پودر شكر .............................................یک قاشق سوپ خوری
آرد ذرت ...............................................یک قاشق سوپ خوری
آب كمپوت آلبالو......................................سه چهارم پیمانه
روش تهیه :
قالبی مربع شكل به ابعاد ۲۳ سانتی متر و یا قالبی گرد به قطر ۲۳ سانتی متر را چرب كرده و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید; سپس زرده ی تخم مرغ ها را به همراه شكر و وانیل با همزن برقی بزنید تا كاملا سفید و سبک شود.
سفیده ها را جداگانه با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. زرده و سفیده را با هم مخلوط كرده آن گاه آرد، و هم چنین آرد ذرت و بیكینگ پودر را الک نموده و به مایه بیفزایید و به آرامی مخلوط كنید; سپس در قالب ریخته و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت به مدت زمان تقریبی ۴۵ دقیقه بپزید; آن گاه كیک را در قالب خنک كنید سپس از قالب خارج نموده و آن را از ارتفاع به سه قسمت تقسیم كرده و روی هر قسمت را با خامه ی فرم گرفته بپوشانید، هم چنین آلبالوهای هسته گرفته را روی آن بچینید; آن گاه لا یه ی بعدی كیک را گذاشته و خوب فشار دهید تا كاملا به هم بچسبند.
مجددا با خامه و آلبالو روی آن را پوشش دهید. اكنون لا یه ی سوم را گذاشته و روی كیک را با خامه بپوشانید و رویه را روی خامه ریخته و در یخچال بگذارید تا كاملا سرد شود; سپس با خامه ی فرم گرفته و آلبالو تزیین كنید.
روش تهیه ی رویه:
همه ی مواد را با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملا یم مرتب به هم بزنید تا مایه شفاف شده و كمی غلیظ گردد. پس از خنک شدن مصرف كنید.