Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:15

29
بهمن
کیک آلبالو

کیک آلبالو

طرز تهیه کیک آلبالو

کیک آلبالو

 

 

مواد لازم : 

 

تخم مرغ.....................................................۵ عدد

آرد............................................................۱۰۰ گرم

آرد ذرت .....................................................۲۵ گرم

بیكینگ پودر  ..............................................یک چهارم قاشق چای خوری

شكر.........................................................۱۲۵ گرم

وانیل .......................................................یک هشتم قاشق چای خوری

كمپوت آلبالو  .............................................یک قوطی

خامه ی شیرین شده ی فرم گرفته.................۶۰۰ گرم

 

مواد لازم رویه:

 

پودر شكر  .............................................یک قاشق سوپ خوری

آرد ذرت  ...............................................یک قاشق سوپ خوری

آب كمپوت آلبالو......................................سه چهارم پیمانه

 

روش تهیه : 

 

قالبی مربع شكل به ابعاد ۲۳ سانتی متر و یا قالبی گرد به قطر ۲۳ سانتی متر را چرب كرده و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید; سپس زرده ی تخم مرغ ها را به همراه شكر و وانیل با همزن برقی بزنید تا كاملا  سفید و سبک شود.

سفیده ها را جداگانه با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. زرده و سفیده را با هم مخلوط كرده آن گاه آرد، و هم چنین آرد ذرت و بیكینگ پودر را الک نموده و به مایه بیفزایید و به آرامی مخلوط كنید; سپس در قالب ریخته و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت به مدت زمان تقریبی ۴۵ دقیقه بپزید; آن گاه كیک را در قالب خنک كنید سپس از قالب خارج نموده و آن را از ارتفاع به سه قسمت تقسیم كرده و روی هر قسمت را با خامه ی فرم گرفته بپوشانید، هم چنین آلبالوهای هسته گرفته را روی آن بچینید; آن گاه لا یه ی بعدی كیک را گذاشته و خوب فشار دهید تا كاملا  به هم بچسبند.

مجددا با خامه و آلبالو روی آن را پوشش دهید. اكنون لا یه ی سوم را گذاشته و روی كیک را با خامه بپوشانید و رویه را روی خامه ریخته و در یخچال بگذارید تا كاملا  سرد شود; سپس با خامه ی فرم گرفته و آلبالو تزیین كنید.

 

روش تهیه ی رویه:

همه ی مواد را با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملا یم مرتب به هم بزنید تا مایه  شفاف شده و كمی غلیظ گردد. پس از خنک شدن مصرف كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کیک آلبالو تعداد بازديد: 740 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز