شکلات با خرما و سیب
مواد لازم برای 20 عدد شکلات :
سیب زرد ............................................۱ كیلوگرم
خرمای خشک بدون هسته....................۱۱۵ گرم
آب سیب ..........................................۱ لیوان (۲۵۰ میلی لیتر)
پودر دارچین.......................................۱ قاشق چای خوری
گردوی خرد شده...............................۵۰ گرم
روش تهیه :
پوست سیب را بگیرید; سپس از وسط نصف كرده و دانه های آن را جدا كنید; آن گاه در ظرف مناسبی بریزید. خرما، آب سیب و پودر دارچین را به آن بیفزایید و روی حرارت خیلی ملا یم بپزید، گاه گاهی نیز هم بزنید (تا هنگامی كه آب سیب به طور كامل به خورد مواد برود و غلیظ شود) گردوی خرد شده را داخل فر قرار دهید تا كمی طلا یی شود. مواد را پس از سرد شدن گلوله كرده و در خرده های گردو بغلتانید و در ظرف دردار نگه داری كنید.
نكته: می توانید به جای كل مقدار دارچین از مخلوط پودر دارچین و پودر زنجبیل استفاده كنید.