تارت گردویی و قهوه
مواد لازم خمیر :
آرد.....................................................یک و یک دوم پیمانه (۱۸۵ گرم)
پودر قند ..............................................۳ قاشق سوپ خوری
كره خرد شده.......................................۱۲۵ گرم
گردوی خردشده ................................(یک دوم پیمانه) ۶۵ گرم
زرده تخم مرغ .......................................۱ عدد
مواد لازم میانی :
كره ....................................................۱۲۵ گرم
شكر...................................................۹۰ گرم
خامه ..................................................۴ قاشق سوپ خوری
آرد......................................................۳ قاشق سوپ خوری
قهوه فوری...........................................۲ قاشق چای خوری
آب داغ ...............................................۲ قاشق چای خوری
گردوی درشت خرد شده........................یک سوم پیمانه (۴۰ گرم)
شكر ................................................۱ قاشق سوپ خوری
روش تهیه :
ابتدا آرد را الک كنید، سپس همراه با پودر قند داخل ظرفی ریخته و با كره ورز دهید. گردو را اضافه كرده و هم بزنید بعد زرده ی تخم مرغ را بیفزایید و ورز دهید تا خمیر به دست آید. آن گاه روی آن را پوشانده و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید. سپس خمیر را به قسمت های مساوی تقسیم كرده و داخل قالب های كنگره دار كوچک پهن كرده و سطح آن را با چنگال سوراخ كنید. آن گاه قالب ها را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه داخل فری كه از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت گرم نموده اید قرار دهید تا نان ها طلا یی شود. اكنون از فر خارج كرده و مواد میانی را روی نان ها بریزید و در نهایت گردو و شكر بپاشید و به مدت ۱۰ دقیقه ی دیگر داخل فر قرار دهید.
روش تهیه مواد میانی:
كره و شكر را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید و تا زمان حل شدن شكر به هم بزنید و سپس بگذارید ۵ دقیقه آهسته بجوشد. اكنون از روی حرارت برداشته و با همزن، خامه و آرد را زده و به مخلوط حاصل اضافه نمایید و دوباره روی حرارت قرار دهید و سه دقیقه دیگر هم بزنید و از روی حرارت برداشته و قهوه ی حل شده در آب داغ را اضافه نمایید.