Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 00:20

28
بهمن
بیسکویت مربایی

بیسکویت مربایی

طرز تهیه بیسکویت مربایی

بیسکویت مربایی

 

 

مواد لازم : 

 

بادام پودر شده ..............................۱۱۵ گرم

آرد ..............................................۱۷۵ گرم

كره  ............................................۱۷۵ گرم

شكر  ..........................................۱۱۵ گرم

پوست لیموی رنده شده ................یک دوم قاشق چای خوری

وانیل..........................................یک دوم قاشق چای خوری

سفیده ی تخم مرغ ......................۱ عدد

نمک...........................................یک هشتم قاشق چای خوری

بادام پرک تُست شده .................۴۰ گرم

مارمالا د تمشک........................۵۰ گرم

 

روش تهیه :

 

كره و شكر را با همزن برقی، هم زده تا سفید و سبک شود. وانیل و پوست لیموی رنده شده را به آن افزوده و دوباره كمی، هم بزنید تا مواد به شكل خمیر درآید. خمیر را به مدت ۱ ساعت درون كیسه نایلونی و در یخچال قرار دهید. روی سطح میز را آرد پاشیده و خمیر را به قطر ۲ میلی متر باز كرده و با كاتر كنگره داری به قطر ۵ سانتی متر برش دهید. نیمی از بیسكوئیت های برش داده شده را جدا كرده و وسط آن ها را با یک كاتر گرد ساده به قطر ۱ سانتی متر برش بزنید; سپس بیسكوئیت ها را درون سینی فر قرار داده و با برس روی آن ها را سفیده ی تخم مرغی كه قبلا  با چنگال زده اید بمالید، آن گاه بادام پرک را روی بیسكوئیت ها بپاشید; سپس درون فر با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا بیسكوئیت ها طلا یی شود; سپس بیسكوئیت ها را روی پنجره ی فلزی قرار داده تا خنک شود. بعد از خنک شدن، مابین دو بیسكوئیت را مارمالا د تمشک مالیده تا آماده ی سرو شود. (مطابق شكل)

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بیسکویت مربایی تعداد بازديد: 849 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز