بیسکویت مربایی
مواد لازم :
بادام پودر شده ..............................۱۱۵ گرم
آرد ..............................................۱۷۵ گرم
كره ............................................۱۷۵ گرم
شكر ..........................................۱۱۵ گرم
پوست لیموی رنده شده ................یک دوم قاشق چای خوری
وانیل..........................................یک دوم قاشق چای خوری
سفیده ی تخم مرغ ......................۱ عدد
نمک...........................................یک هشتم قاشق چای خوری
بادام پرک تُست شده .................۴۰ گرم
مارمالا د تمشک........................۵۰ گرم
روش تهیه :
كره و شكر را با همزن برقی، هم زده تا سفید و سبک شود. وانیل و پوست لیموی رنده شده را به آن افزوده و دوباره كمی، هم بزنید تا مواد به شكل خمیر درآید. خمیر را به مدت ۱ ساعت درون كیسه نایلونی و در یخچال قرار دهید. روی سطح میز را آرد پاشیده و خمیر را به قطر ۲ میلی متر باز كرده و با كاتر كنگره داری به قطر ۵ سانتی متر برش دهید. نیمی از بیسكوئیت های برش داده شده را جدا كرده و وسط آن ها را با یک كاتر گرد ساده به قطر ۱ سانتی متر برش بزنید; سپس بیسكوئیت ها را درون سینی فر قرار داده و با برس روی آن ها را سفیده ی تخم مرغی كه قبلا با چنگال زده اید بمالید، آن گاه بادام پرک را روی بیسكوئیت ها بپاشید; سپس درون فر با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا بیسكوئیت ها طلا یی شود; سپس بیسكوئیت ها را روی پنجره ی فلزی قرار داده تا خنک شود. بعد از خنک شدن، مابین دو بیسكوئیت را مارمالا د تمشک مالیده تا آماده ی سرو شود. (مطابق شكل)