بیسکویت با روکش شکلات
مواد لازم :
كره ...................................................۱۲۰ گرم
شكر قهوه ای......................................۱۱۵ گرم
تخم مرغ.............................................۱ عدد
بیكینگ پودر .......................................۳ قاشق چای خوری
آرد ..................................................۳۵۰ گرم
پودر زنجبیل ......................................۱ قاشق چای خوری
پودر دارچین.......................................۱ قاشق چای خوری
گلسه چری (آلبالو یا مربای آلبالو) ........۵۰ گرم
بادام ..............................................۵۰ گرم
گردو ..............................................۵۰ گرم
مواد رویه :
شكر .........................................۵۰ گرم
آب.............................................یک سوم پیمانه
شكلا ت سیاه.............................۲۲۵ گرم
روش تهیه :
كره و شكر قهوه ای را با همزن برقی بزنید تا خوب سفید و سبک شود; سپس تخم مرغ را اضافه كرده و حدود یک دقیقه بزنید. بیكینگ پودر، آرد، پودر زنجبیل و پودر دارچین را درون یک ظرف ریخته و الک كنید. مواد خشک را مخلوط كره و به شكر و تخم مرغ زده شده بیفزایید تا مواد به شكل خمیر درآید. آن گاه خمیر را با دست جمع كرده و درون یک نایلون قرار داده و داخل یخچال بگذارید. بعد از ۳۰ دقیقه خمیر را به شكل یک استوانه به طول ۲۰ و قطر ۳سانتی متر لوله كنید. روی آن را یک نایلون انداخته و مجددا داخل یخچال بگذارید. بعد از ۳۰ دقیقه با یک چاقوی تیز، برش های ۱ سانتی متری بدهید. اكنون دایره ها را درون سینی فر قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد بپزید تا بیسكوییت ها طلا یی شوند. بیسكوییت ها را روی پنجره ی فلزی قرار داده و مواد رویه را با قاشق روی بیسكویت ها بریزید; سپس با گردو، بادام و گلسه چری مطابق عكس تزیین كنید.
روش تهیه ی رویه:
شكر و آب را روی حرارت ملا یم قرار داده و بگذارید به مدت یک دقیقه بجوشد; سپس از روی حرارت برداشته و شكلا ت را به آن بیفزایید تا شكلا ت آب شود.