Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:53

28
بهمن
بیسکویت با روکش شکلات

بیسکویت با روکش شکلات

طرز تهیه بیسکویت با روکش شکلات

بیسکویت با روکش شکلات

 

 

مواد لازم :

 

كره ...................................................۱۲۰ گرم

شكر قهوه ای......................................۱۱۵ گرم

تخم مرغ.............................................۱ عدد

بیكینگ پودر .......................................۳ قاشق چای خوری

آرد ..................................................۳۵۰ گرم

پودر زنجبیل ......................................۱ قاشق چای خوری

پودر دارچین.......................................۱ قاشق چای خوری

گلسه چری (آلبالو یا مربای آلبالو) ........۵۰ گرم

بادام ..............................................۵۰ گرم

گردو ..............................................۵۰ گرم

 

مواد رویه : 

 

شكر .........................................۵۰ گرم

آب.............................................یک سوم پیمانه

شكلا ت سیاه.............................۲۲۵ گرم

 

روش تهیه : 

 

كره و شكر قهوه ای را با همزن برقی بزنید تا خوب سفید و سبک شود; سپس تخم مرغ را اضافه كرده و حدود یک دقیقه بزنید. بیكینگ پودر، آرد، پودر زنجبیل و پودر دارچین را درون یک ظرف ریخته و الک كنید. مواد خشک را مخلوط كره و به شكر و تخم مرغ زده شده بیفزایید تا مواد به شكل خمیر درآید. آن گاه خمیر را با دست جمع كرده و درون یک نایلون قرار داده و داخل یخچال بگذارید. بعد از ۳۰ دقیقه خمیر را به شكل یک استوانه به طول ۲۰ و قطر ۳سانتی متر لوله كنید. روی آن را یک نایلون انداخته و مجددا داخل یخچال بگذارید. بعد از ۳۰ دقیقه با یک چاقوی تیز، برش های ۱ سانتی متری بدهید. اكنون دایره ها را درون سینی فر قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد بپزید تا بیسكوییت ها طلا یی شوند. بیسكوییت ها را روی پنجره ی فلزی قرار داده و مواد رویه را با قاشق روی بیسكویت ها بریزید; سپس با گردو، بادام و گلسه چری مطابق عكس تزیین كنید.

روش تهیه ی رویه:

شكر و آب را روی حرارت ملا یم قرار داده و بگذارید به مدت یک دقیقه بجوشد; سپس از روی حرارت برداشته و شكلا ت را به آن بیفزایید تا شكلا ت آب شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بیسکویت با روکش شکلات تعداد بازديد: 1046 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز