اقوزکنا
مواد لازم :
آرد برنج .........................................۱ پیمانه (۱۲۵ گرم)
آرد سفید ........................................یک چهارم پیمانه (۳۰ گرم)
تخم مرغ........................................۱ عدد
گردو .............................................یک دوم پیمانه (۵۰ گرم)
روغن جامد آب كرده.........................یک سوم پیمانه (۶۵ گرم)
آب ..............................................یک هشتم پیمانه
شكر ........................................۱۰۰ گرم
بیكینگ پودر..................................یک دوم قاشق سوپ خوری
هل پودر شده ..............................۱ قاشق چای خوری
زعفران آب كرده..............................مقداری
روش تهیه :
آرد برنج را درون ظرفی لعابی ریخته و با حرارت ملا یم كمی تفت دهید تا اندكی بوی خامی آن گرفته شود; سپس بگذارید تا سرد شود. شكر را با آب مخلوط كرده و كنار بگذارید. آرد برنج را با آرد سفید، هل، بكینگ پودر، گردو، تخم مرغ، روغن آب كرده و زعفران مخلوط كنید و خوب هم بزنید; سپس شكر را كه با آب مخلوط كرده بودید به مواد افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر تقریبا لطیفی حاصل شود، بعد آن را درون كیسه ی نایلون گذاشته و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال بگذارید; اكنون درون سینی فر كاغذ انداخته و سینی فر را كمی چرب كنید و از خمیر به اندازه ی یک گردو بردارید و آن را با دست گرد كرده و روی سینی بچینید; آن گاه روی شیرینی را مهر زده (با مهر چوبی مخصوص شیرینی برنجی) و در طبقه وسط فر و با حرارت ۳۰۰ درجه ی فارنهایت یا ۱۵۰ درجه ی سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید; بعد آن را از فر خارج كنید و روی آن را با گردوی خرد شده تزیین نمایید. برای چسباندن گردو روی شیرینی می توانید از شیره استفاده كنید. شیره تركیب آب و شكر می باشد.