شکلات آلمانی
مواد لازم:
كره ...............................................۲۰۰ گرم
پودركاكائو .....................................یک دوم پیمانه(۳۰ گرم)
تخم مرغ درشت..............................یک عدد
شكر ...........................................۱۵۰ گرم
پسته .........................................۱ پیمانه(۱۲۰ گرم)
گردوی خرد شده..........................۱ پیمانه(۱۰۰ گرم)
بیسكویت ساده .........................۲۰۰ گرم
روش تهیه :
كره و كاكائو را با هم روی حرارت قرار دهید و هم بزنید; سپس تخم مرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا شكر حل شده و تخم مرغ پف كند; بعد، آن را به كره و كاكائو اضافه كرده و مخلوط نمایید; پس از یک تا دو دقیقه از روی حرارت برداشته و بعد پسته، گردو و بیسكویت خرد شده را به مواد بالا بیفزایید; آن گاه داخل جعبه ی باقلوا را فویل انداخته و مایه را داخل آن پهن كنید و در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد; سپس به شكل چهارگوش برش داده و سرو كنید.