Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:21

28
بهمن
شکلات آلمانی

شکلات آلمانی

طرز تهیه شکلات آلمانی

شکلات آلمانی

 

 

مواد لازم:

 

كره ...............................................۲۰۰ گرم

پودركاكائو  .....................................یک دوم پیمانه(۳۰ گرم)

تخم مرغ درشت..............................یک عدد

شكر ...........................................۱۵۰ گرم

پسته .........................................۱ پیمانه(۱۲۰ گرم)

گردوی خرد شده..........................۱ پیمانه(۱۰۰ گرم)

بیسكویت ساده .........................۲۰۰ گرم

 

روش تهیه : 

 

كره و كاكائو را با هم روی حرارت قرار دهید و هم بزنید; سپس تخم مرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا شكر حل شده و تخم مرغ پف كند; بعد، آن را به كره و كاكائو اضافه كرده و مخلوط نمایید; پس از یک تا دو دقیقه از روی حرارت برداشته و بعد پسته، گردو و بیسكویت خرد شده را به مواد بالا  بیفزایید; آن گاه داخل جعبه ی باقلوا را فویل انداخته و مایه را داخل آن پهن كنید و در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد; سپس به شكل چهارگوش برش داده و سرو كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شکلات آلمانی تعداد بازديد: 1186 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز