شکلات مارسیپان
مواد لازم :
خمیر مارسیپان...................۴۵۰ گرم
كشمش ریز .......................۵۰ گرم
مربای آلبالو .......................۶۰ گرم
پودر زنجبیل .......................یک چهارم قاشق چای خوری
شكلا ت سیاه آب شده ........به میزان لا زم
شكلا ت سفید آب شده........به میزان لا زم
روش تهیه :
كشمش را تا حد ممكن خرد كنید; سپس مربای آلبالو را نیز كمی خرد كنید; (توجه داشته باشید كه مربای آلبالو باید بدون شربت باشد) بعد كشمش و آلبالو را با زنجبیل مخلوط كرده و این مواد را به خمیر مارسیپان بیفزایید و با دست كمی مالش دهید. بعد، از این مواد گلوله هایی به اندازه ی فندق آماده كرده ودر شكلا ت سیاه بغلتانید و هر سه گلوله را به شكل مثلث در كنار هم روی كاغذ روغنی قرار دهید; به طوری كه بعد از سرد شدن به هم بچسبد. اكنون شكلا ت ها را در یخچال قرار داده و بعد از سرد شدن، با شكلا ت سفید روی آن را تزیین كنید.
نكته: تهیه ی خمیر مارسیپان در شماره ی یک مجله به طور كامل به چاپ رسیده است.