مسقطی سیرجان
مواد لازم :
نشاسته گل ............................۱۲۰ گرم
شكر........................................۱ كیلو گرم
گلا ب .....................................۱۰۰ میلی لیتر
آب .........................................۴۰۰ میلی لیتر
روغن جامد ............................۲۰۰ گرم آب شده
خلا ل بادام و پسته...................به میزان لا زم
زاج سفید...............................۱ نخود
دانه هل ...............................۵ گرم
روش تهیه
شكر و آب را مخلوط كرده، بگذارید بجوشد; سپس گلا ب را اضافه نموده و بعد زاج را بریزید (زاج از شكرک زدن شربت جلوگیری می كند); سپس شربت آماده شده را كنار بگذارید. نشاسته را در یک ظرف لعابی همراه با یک لیوان آب حل كرده و از صافی رد كنید و روی حرارت ملا یم گذاشته و آن قدر هم بزنید تا غلیظ شود; سپس روغن را به آن بیفزایید. وقتی خوب هم زدید شربت را كم كم اضافه كنید سپس در ظرف ریخته بگذارید تا سرد شود و خلا ل بادام و پسته را روی آن بریزید. اگر مایل باشید می توانید یک قاشق زعفران حل شده به شیره اضافه كرده و مسقطی زعفرانی نیز تهیه كنید.