پتی فور
مواد لازم :
كره..................................۱۵۰ گرم
شكر................................۱۵۰ گرم
آرد ..................................۱۵۰ گرم
تخم مرغ زده شده ................۳ عدد
اسانس بادام یا وانیل................كمی
بادام آسیاب شده .................۵۰ گرم
مارمالا د زردآلو ........................۲ قاشق سوپ خوری
آب لیمو ..................................۱ قاشق چای خوری
مارسیپان (خمیر بادام) ..............۲۵۰ گرم
مواد لازم برای تزیین روی شیرینی (آیسینگ ):
كره ..................................۵۰ گرم
آب لیمو ..............................۲ قاشق چای خوری
آب ...................................۶۰ میلی لیتر
پودر قند .............................۴۵۰ گرم
شكلا ت آب شده ..................به مقدار لا زم
روش تهیه :
فر را با دمای ۱۹۰ درجه ی سانتی گراد یا ۳۷۵ درجه ی فارنهایت گرم كنید. سینی ای به ابعاد ۲۰ف۳۰ را چرب كرده، و كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سفید و سبک شود. اكنون تخم مرغ را افزوده و اسانس را به مواد بیفزایید; سپس آرد و بادام را مخلوط كرده و به مواد قبلی اضافه كنید; بعد در سینی ریخته و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید و بگذارید تا سرد شود. مارمالا د زردآلو و آب لیمو را گرم كرده و با برس روی كیک بمالید. مارزیپان را با وردنه به شكل مستطیل باز كرده و روی كیک قرار دهید; آن گاه اطراف آن را صاف كنید و به صورت لوزی های كوچک ببرید. برای پوشش روی شیرینی كره، آب لیمو و آب را با حرارت كم گرم كنید و ۲۵۰ گرم پودر قند را به آن بیفزایید و بعد از یک جوش از روی حرارت بردارید. بقیه ی پودر قند را به آن بیفزایید تا مایه صاف شود. شیرینی ها را روی پنجره سیمی گذاشته و مایه را با قاشق روی آن بریزید و با شكلا ت آب شده در قیف تزیین كنید.