Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:51

28
بهمن
پتی فور

پتی فور

طرز تهیه پتی فور

پتی فور

 

 

مواد لازم : 

 

كره..................................۱۵۰ گرم

شكر................................۱۵۰ گرم

آرد ..................................۱۵۰ گرم

تخم مرغ زده شده ................۳ عدد

اسانس بادام یا وانیل................كمی

بادام آسیاب شده .................۵۰ گرم

مارمالا د زردآلو ........................۲ قاشق سوپ خوری

آب لیمو ..................................۱ قاشق چای خوری

مارسیپان (خمیر بادام) ..............۲۵۰ گرم

 

مواد لازم برای تزیین روی شیرینی (آیسینگ ):

 

كره ..................................۵۰ گرم

آب لیمو ..............................۲ قاشق چای خوری

آب  ...................................۶۰ میلی لیتر

پودر قند .............................۴۵۰ گرم

شكلا ت آب شده ..................به مقدار لا زم

 

روش تهیه :

 

فر را با دمای ۱۹۰ درجه ی سانتی گراد یا ۳۷۵ درجه ی فارنهایت گرم كنید. سینی ای به ابعاد ۲۰ف۳۰ را چرب كرده، و كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سفید و سبک شود. اكنون تخم مرغ را افزوده و اسانس را به مواد بیفزایید; سپس آرد و بادام را مخلوط كرده و به مواد قبلی اضافه كنید; بعد در سینی ریخته و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید و بگذارید تا سرد شود. مارمالا د زردآلو و آب لیمو را گرم كرده و با برس روی كیک بمالید. مارزیپان را با وردنه به شكل مستطیل باز كرده و روی كیک قرار دهید; آن گاه اطراف آن را صاف كنید و به صورت لوزی های كوچک ببرید. برای پوشش روی شیرینی كره، آب لیمو و آب را با حرارت كم گرم كنید و ۲۵۰ گرم پودر قند را به آن بیفزایید و بعد از یک جوش از روی حرارت بردارید. بقیه ی پودر قند را به آن بیفزایید تا مایه صاف شود. شیرینی ها را روی پنجره سیمی گذاشته و مایه را با قاشق روی آن بریزید و با شكلا ت آب شده در قیف تزیین كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پتی فور تعداد بازديد: 576 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز