اسلایس شکلات و مارمالاد
مواد لازم :
آرد......................................................۲۲۵ گرم
پودر شكر ............................................۸۰ گرم
كره ی خرد شده....................................۱۸۵ گرم
مارمالا د (به دلخواه از هر نوعی) ..............۱۲۵ گرم
پنیر خامه ای ......................................۲۵۰ گرم
شكلا ت سفید آب شده .......................۱۵۰ گرم
تخم مرغ ...........................................یک عدد
شكلا ت شیری آب شده ......................۱۰۰ گرم
روش تهیه :
قالبی مربع شكل به ابعاد ۲۳ سانتی متر را چرب كرده و با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد، پودر شكر و كره را با هم مخلوط كرده و در كف قالب پرس كنید; سپس در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه بپزید; بعد از فر خارج كرده و پس از كمی سرد شدن با مارمالا د بپوشانید. پنیر خامه ای، شكلا ت سفید و تخم مرغ را به وسیله ی همزن برقی هم بزنید تا مخلوط شود; آن گاه این مخلوط را روی مارمالا د ریخته و صاف كنید. مجددا هم بزنید و به مدت زمان پانزده دقیقه در فر بپزید. بعد از خنک شدن به ابعاد مورد نظر برش داده و با شكلا ت شیری به اشكال ستاره، قلب و یا سایر اشكال تزیین كنید.