ساق عروس
مواد لازم :
تخم مرغ .........................................۱ عدد
روغن مایع .......................................۳ قاشق سوپ خوری
بیكینگ پودر.....................................۱ قاشق چای خوری
شیر...............................................سه چهارم پیمانه (۱۸۰ میلی لیتر)
آرد ................................................حدود ۳ پیمانه
سفیده ی تخم مرغ ........................۱ عدد
نمک ............................................یک هشتم قاشق چای خوری
مواد لازم میانی :
پودر بادام .........................................۱۵۰ گرم
پودر قند ..........................................۱۲۰ گرم
هل...................................................۱ قاشق چای خوری
گلا ب...............................................یک سوم پیمانه (۸۰ میلی لیتر)
روش تهیه :
ابتدا تخم مرغ، روغن، شیر، نمک و بیكینگ پودر را در یک كاسه ریخته و با همزن دستی هم بزنید; بعد آرد را كم كم بیفزایید تا خمیر مورد نظر به دست آید سعی كنید خیلی آرد اضافه نكنید; زیرا خمیر سفت می شود خمیر باید كاملا لطیف باشد. بعد از آماده شدن، خمیر را نیم ساعت استراحت دهید; سپس از خمیر یک گلوله برداشته و مثل لواش باقلوا كاملا نازک باز كنید آن گاه دور قلم های چوبی بپیچید سپس لبه ی خمیر را با برس آغشته به سفیده ی تخم مرغ مرطوب كنید و به هم بچسبانید، هم اكنون با یک چاقو خمیر پیچیده به دور قلم نی را برشهای ۲ سانتی متری بزنید و در روغن داغ سرخ كنید. سپس از روغن خارج كرده و پس از خنک شدن قلم را از وسط شیرینی ها خارج كنید.
سپس داخل هر شیرینی را مقداری از مواد میانی ریخته و سر و ته شیرینی را در پودر پسته فرو كنید تا فرم زیبایی پیدا كند. شیرینی ها را در ظرف در دار و در جای خشک خنک نگه داری فرمایید.
روش تهیه مواد میانی:پودر قند، پودر بادام، هل و گلا ب را با هم مخلوط كنید تا به صورت خمیر درآید.