نان نخودچی
مواد لازم :
آردنخودچی.......................................................۳۰۰ گرم
آرد سفید ........................................................۱۰۰ گرم
روغن جامد......................................................۲۰۰ گرم
پودرقند...........................................................۲۰۰ گرم
هل كوبیده ی نرم................................................۱ قاشق چای خوری
زعفران آب شده ...............................................یک دوم قاشق چای خوری
پودر پسته یا خلا ل پسته برای تزیین ......................به میزان لا زم
روش تهیه :
ابتدا پودر قند، روغن، هل و زعفران را با همزن به مدت ۲ دقیقه بزنید; سپس مخلوط آرد نخودچی و آرد سفید را كم كم اضافه كرده و خوب ورز دهید تا خمیر مورد نظر به دست آید. خمیر را ۲ ساعت استراحت دهید; سپس آن را به قطر ۱ سانت روی یک میز پهن كنید و به اشكال دلخواه قالب بزنید; آن گاه در سینی فر چیده و روی آن كمی پودر پسته و یا خلا ل پسته بریزید و در فر ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید; سپس از فر خارج كنید و تا سرد شدن شیرینی اصلا به آن دست نزنید.
نكات: در صورتی كه خواستید این شیرینی را با دست فرم دهید، از آرد كمتری استفاده كنید.
در صورت تمایل، می توانید این شیرینی را در دو رنگ تهیه كنید; به این صورت كه مواد را نصف كنید و نیمی از آن را با یک قاشق پودر كاكائو مخلوط كرده و نخودچی كاكائویی تهیه نمایید. خمیر نخودچی را می توانید به مدت ۴ ماه در یخچال نگه داری فرمایید.