Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 16:27

28
بهمن
نان نخودچی

نان نخودچی

طرز تهیه نان نخودچی

نان نخودچی

 

 

مواد لازم : 

 

آردنخودچی.......................................................۳۰۰ گرم

آرد سفید ........................................................۱۰۰ گرم

روغن جامد......................................................۲۰۰ گرم

پودرقند...........................................................۲۰۰ گرم

هل كوبیده ی نرم................................................۱ قاشق چای خوری

زعفران آب شده  ...............................................یک دوم قاشق چای خوری

پودر پسته یا خلا ل پسته برای تزیین ......................به میزان لا زم

 

روش تهیه : 

 

ابتدا پودر قند، روغن، هل و زعفران را با همزن به مدت ۲ دقیقه بزنید; سپس مخلوط آرد نخودچی و آرد سفید را كم كم اضافه كرده و خوب ورز دهید تا خمیر مورد نظر به دست آید. خمیر را ۲ ساعت استراحت دهید; سپس آن را به قطر ۱ سانت روی یک میز پهن كنید و به اشكال دلخواه قالب بزنید; آن گاه در سینی فر چیده و روی آن كمی پودر پسته و یا خلا ل پسته بریزید و در فر ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه  ی فارنهایت به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید; سپس از فر خارج كنید و تا سرد شدن شیرینی اصلا  به آن دست نزنید.

نكات: در صورتی كه خواستید این شیرینی را با دست فرم دهید، از آرد كمتری استفاده كنید.

در صورت تمایل، می توانید این شیرینی را در دو رنگ تهیه كنید; به این صورت كه مواد را نصف كنید و نیمی از آن را با یک قاشق پودر كاكائو مخلوط كرده و نخودچی كاكائویی تهیه نمایید. خمیر نخودچی را می توانید به مدت ۴ ماه در یخچال نگه داری فرمایید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، نان نخودچی، زندگی آنلاین تعداد بازديد: 822 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز