قطاب
مواد لازم خمیر :
آرد سفید .........................................۲۰۰ گرم
روغن آب شده ...................................۶ قاشق سوپ خوری
آب ...................................................۳ قاشق سوپ خوری (۸۰ میلی لیتر)
ماست شیرین....................................۲ قاشق سوپ خوری
بیكینگ پودر ......................................یک دوم قاشق چای خوری
روغن مایعبرای سرخ كردن......................به میزان لا زم
مواد لازم میانی :
بادام پودر شده ...............................۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)
پودر شكر .......................................دوسوم پیمانه (۱۷۵ گرم)
هل..............................................۱ قاشق چای خوری
پورد قند ....................................۲۰۰ گرم
هل آسیاب شده ...........................یک قاشق سوپ خوری
روش تهیه :
روغن، آرد، آب، ماست و بیكینگ پودر را مخلوط نموده و خوب ورز دهید تا خمیر شود و به دست نچسبد. در صورتی كه خشک بود، كمی آب; و اگر شل بود كمی آرد اضافه كنید. مواد لا زم وسط قطاب كه شامل یک قاشق چای خوری هل، بادام پودر شده و پودر قند می باشد را با هم مخلوط كنید; سپس از خمیر به اندازه ی یک نارنگی كوچک بردارید و در دست باز كنید. و از مایه ی وسط قطاب با قاشق چای خوری درون آن بریزید مواظب باشید سرخمیر به مواد آغشته نگردد; زیرا در این صورت خمیر به هم نمی چسبد. دو طرف دایره را بهم بچسبانید و نیم دایره درست كنید و با فشار انگشت شست و سبابه قطاب را بپیچید. در ظرف كوچكی روغن بریزید و آن را داغ كنید و یكی یكی قطاب ها را در آن سرخ كنید و در مخلوط پودر قند و هل باقیمانده بغلتانید; سپس در ظرف در بسته ای نگه داری كنید. در صورتی كه روغن به مواد داخل خمیر آغشته شد روغن را صاف كنید.
روش تهیه مواد میانی: همه ی مواد را باهم مخلوط كنید.