Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 17:23

28
بهمن
لوز پسته

لوز پسته

طرز تهیه لوز پسته

لوز پسته

 

 

مواد لازم

 

پودر پسته ............................۳۰۰ گرم

شكر...................................۱۵۰ گرم

آب.....................................۱۰۰ میلی لیتر

گلاب ................................۳ قاشق سوپ خوری

 

روش تهیه

 

شكر را با آب بگذارید بجوشد. وقتی غلیظ شد و قوام آمد، گلا ب را اضافه كنید و باز هم بگذارید تا چند جوش بزند. بعد از این كه مایه سرد شد، آن را هم بزنید و پودر پسته را اضافه كنید و مخلوط را با قاشق خوب آمیخته كنید تا به هم فشرده و چسبناک شود. در ظروف مخصوص باقلوا (جعبه های مربع شكل لبه دار) كمی پودر پسته پاشیده و مایه را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف كنید; سپس كمی فشار دهید تا فشرده گردد; آن گاه روی آن را نیز كمی پودر پسته  بپاشید و در یخچال به مدت ۲ ساعت نگهداری كنید; پس از آن به صورت لوزی ببرید و در ظرف در دار در یخچال نگه داری كنید.

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، لوز پسته تعداد بازديد: 857 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز