لوز پسته
مواد لازم
پودر پسته ............................۳۰۰ گرم
شكر...................................۱۵۰ گرم
آب.....................................۱۰۰ میلی لیتر
گلاب ................................۳ قاشق سوپ خوری
روش تهیه
شكر را با آب بگذارید بجوشد. وقتی غلیظ شد و قوام آمد، گلا ب را اضافه كنید و باز هم بگذارید تا چند جوش بزند. بعد از این كه مایه سرد شد، آن را هم بزنید و پودر پسته را اضافه كنید و مخلوط را با قاشق خوب آمیخته كنید تا به هم فشرده و چسبناک شود. در ظروف مخصوص باقلوا (جعبه های مربع شكل لبه دار) كمی پودر پسته پاشیده و مایه را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف كنید; سپس كمی فشار دهید تا فشرده گردد; آن گاه روی آن را نیز كمی پودر پسته بپاشید و در یخچال به مدت ۲ ساعت نگهداری كنید; پس از آن به صورت لوزی ببرید و در ظرف در دار در یخچال نگه داری كنید.