تزیین کیک
مواد لازم برای تهیه کیک با خمیر فوندانت :
كیک اسفنجی ........................................۱ عدد به قطر۰۲ سانتی متر
۶ عددت................................................خم مرغ
۰۰۵ گرم..............................................خامه شیرین شده
به میزان لازم .......................................اناناس و گردوی خرد شده
شربت آناناس جهت لا به لا ی كیک
۰۰۵گرم ................................................خمیر فوندانت
مواد لازم برای تهیه خمیر فوندانت :
۳ قاشق سوپ خوری ................................................اب
۳ قاشق چای خوری................................................ ژلا تین
۲ قاشق سوپ خوری................................................ گلوكز
۲ قاشق چای خوری...................................................گلیسیرین خوراكی
۴۸۰ گرم ...............................................................پودرقند الک شده
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی :
۶ عدد ...............................................تخم مرغ
۱۵۰ ...................................................گرم آرد
۱۵۰ گرم............................................. شكر
یک دوم قاشق چای خوری.....................بیكینگ پودر
یک چهارم قاشق چای خوری................. وانیل
۵۰ سی سی..................................... آب جوش
روش تهیه :
طرز تهیه کیک اسفنجی :
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا كرده و زرده را در ظرف مناسبی ریخته حدود ۳۰ ثانیه هم بزنید سپس شكر و وانیل را اضافه كنید. به هم زدن ادامه دهید. بلا فاصله آب جوش را به مواد اضافه نموده و آنقدر می زنید تا رنگ زرده روشن و حجم آن ۲ برابر شود. بعد سفیده را بزنید. زرده و سفیده را با هم مخلوط و بعد مواد خشک (آرد و بیكینگ پودر) را اضافه كرده و همه مواد را به آرامی و دورانی با هم مخلوط كنید و بعد در قالب ۲۰ سانتی كه كف آن را كاغذ انداخته و چرب كرده اید; بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجهبه مدت زمان ۴۵ دقیقه بپزید و بعد از اینكه خنک شد از قالب خارج كنید.
روش تهیه خمیر فوندانت:
آب را در ظرفی ریخته و ژلا تین را روی آن بپاشید و به صورت بن ماری حل كنید. گلوكز و گلسیرین را به محلول ژلا تین اضافه كرده و بگذارید كمی خنک شود. پودر شكر را در ظرفی ریخته در مركز آن گودی ایجاد كنید مایع را اضافه كرده با قاشق چوبی هم بزنید تا منسجم شود. خمیر را روی سطحی كه پودر شكر پاشیده اید ورز دهید تا صاف و یک دست شود.
كیک اسفنجی را به سه لا یه برش دهید. بین هر لا یه را با آب آناناس مرطوب كرده و گردوی خرد شده بریزید و بعد با خامه شیرین شده خوب پوشش دهید. این عمل را برای هر سه لا یه تكرار كنید و روی كیک را با خامه، خوب پوشش دهید. بعد خمیر فوندانت را با قطر ۳ میلی متر، باز كنید. اضافات خمیر را از دور كیک برداشته و كیک را مرتب كنید. بعد با اضافات خمیر نوارهای ۱۲ف۳ درست كرده و با هر كدام یک پاپیون برای روی كیک درست كنید و یا به شكل دلخواه خود تزیین كنید.