Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 15:40

28
بهمن
مرنگ

مرنگ

طرز تهیه مرنگ

مرنگ

 

 

مواد لازم :

 

۵ عدد سفیده ی .......................تخم مرغ

یک و یک چهارم پیمانه ...............پودر قند

چند قطره رنگ خوراكی

برای كف سینی كاغذآلومینیوم

 

روش تهیه

 

سفیده ها را با همزن برقی و با سرعت زیاد هم بزنید تا كاملا  فرم گرفته و از ظرف نریزد، سپس پودر قند را قاشق قاشق به آن افزوده و به هم زدن خود ادامه دهید تا جایی كه پودر قند تمام شود و این مواد فرم بگیرد. در پایان چند قطره رنگ به مواد افزوده و هم بزنید. این مواد را داخل كیسه ی خامه ریز ریخته و با ماسوره ی ساده به شكل گرد، روی فویل چرب شده بریزید و در فر با حرارت ۱۲۰ درجه ی سانتی گراد به مدت یک ساعت و ربع تا یک ساعت و نیم بپزید.

مرنگ ها باید در فری كه خاموش كرده اید مانده و سرد شود.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، مرنگ تعداد بازديد: 533 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز