مرنگ
مواد لازم :
۵ عدد سفیده ی .......................تخم مرغ
یک و یک چهارم پیمانه ...............پودر قند
چند قطره رنگ خوراكی
برای كف سینی كاغذآلومینیوم
روش تهیه
سفیده ها را با همزن برقی و با سرعت زیاد هم بزنید تا كاملا فرم گرفته و از ظرف نریزد، سپس پودر قند را قاشق قاشق به آن افزوده و به هم زدن خود ادامه دهید تا جایی كه پودر قند تمام شود و این مواد فرم بگیرد. در پایان چند قطره رنگ به مواد افزوده و هم بزنید. این مواد را داخل كیسه ی خامه ریز ریخته و با ماسوره ی ساده به شكل گرد، روی فویل چرب شده بریزید و در فر با حرارت ۱۲۰ درجه ی سانتی گراد به مدت یک ساعت و ربع تا یک ساعت و نیم بپزید.
مرنگ ها باید در فری كه خاموش كرده اید مانده و سرد شود.