ترایفل موز و فندوق
مواد لازم برای 6 نفر:
۱ عدد..................................................... كیک اسفنجی كوچک
یک دوم پیمانه.......................................... آب پرتقال
به میزان لا زم.............................................مارمالا د زردآلو
۳ عدد.......................................................موز
در حدود ۲ پیمانه....................................... كرم پاتی سیر
۱۰۰ گرم فندق تست شده.......................... (فندق را داخل سینی فر ریخته و در دمای بالا، ۵ الی ۶ دقیقه داخل فر بگذارید تا كمی برشته شده و حالت خام بودن نداشته باشد)
۱ بسته ی ۱۰۰ گرمی................................. پودر ژله ی موز
مواد لازم برای کرم پاتی سیر:
۶ عدد ................................................... زرده ی تخم مرغ
۱۵۰ گرم ................................................ شكر
۷۵ گرم....................................................آرد
۵۰۰ میلی لیتر........................................... شیر
یک هشتم قاشق چای خوری....................... وانیل
روش تهیه
كیک اسفنجی را از ارتفاع، به ۳ تا ۴ قسمت برش دهید. روی هر یک از لا یه ها را با مارمالا د بپوشانید و ۲ لا یه از كیک را به هم بچسبانید; سپس به صورت مكعب های كوچک ۵/۲ف۵/۲ سانتی متر برش دهید. داخل لیوان پایه دار مناسبی، كمی ژله بریزید و بگذارید تا ژله كاملا ببندد. روی ژله را با برش های كیک بپوشانید و با آب پرتقال كمی مرطوب كنید. ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری كرم پاتی سیر روی برش های كیک بریزید و روی كرم را با برش های موز بپوشانید. این ترتیب را تكرار كنید تا جایی كه گیلا س مورد نظر پرشود. در پایان با فندق تست شده و سس شكلا ت تزیین كنید.
روش تهیه
زرده ی تخم مرغ را به همراه شكر و وانیل با هم زن برقی خوب بزنید تا كاملا سبک شود; آن گاه آرد را اضافه كنید. شیر را بجوشانید و داخل مخلوط زرده ریخته و مجددا روی حرارت بگذارید و مرتب به هم بزنید تا كرم كمی غلیظ شود; آن گاه روی آن را بپوشانید و صبر كنید تا خنک شود.