Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:29

28
بهمن
ترایفل موز و فندوق

ترایفل موز و فندوق

طرز تهیه ترایفل موز و فندوق

ترایفل موز و فندوق

 

 

مواد لازم برای 6 نفر: 

 

۱ عدد..................................................... كیک اسفنجی كوچک

یک دوم پیمانه..........................................  آب پرتقال

به میزان لا زم.............................................مارمالا د زردآلو

۳ عدد.......................................................موز

در حدود ۲ پیمانه....................................... كرم پاتی سیر

۱۰۰ گرم فندق تست شده..........................  (فندق را داخل سینی فر ریخته و در دمای بالا، ۵ الی ۶ دقیقه داخل فر بگذارید تا كمی برشته شده و حالت خام بودن نداشته باشد)

۱ بسته ی ۱۰۰ گرمی.................................  پودر ژله ی موز

 

مواد لازم برای کرم پاتی سیر:

 

۶ عدد ................................................... زرده ی تخم مرغ

۱۵۰ گرم ................................................ شكر

۷۵ گرم....................................................آرد

۵۰۰ میلی لیتر........................................... شیر

یک هشتم قاشق چای خوری....................... وانیل

 

روش تهیه

 

كیک اسفنجی را از ارتفاع، به ۳ تا ۴ قسمت برش دهید. روی هر یک از لا یه ها را با مارمالا د بپوشانید و ۲ لا یه از كیک را به هم بچسبانید; سپس به صورت مكعب های كوچک ۵/۲ف۵/۲ سانتی متر برش دهید. داخل لیوان پایه دار مناسبی، كمی ژله بریزید و بگذارید تا ژله كاملا  ببندد. روی ژله را با برش های كیک بپوشانید و با آب پرتقال كمی مرطوب كنید. ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری كرم پاتی سیر روی برش های كیک بریزید و روی كرم را با برش های موز بپوشانید. این ترتیب را تكرار كنید تا جایی كه گیلا س مورد نظر پرشود. در پایان با فندق تست شده و سس شكلا ت تزیین كنید.

 

روش تهیه

 

زرده ی تخم مرغ را به همراه شكر و وانیل با هم زن برقی خوب بزنید تا كاملا  سبک شود; آن گاه آرد را اضافه كنید. شیر را بجوشانید و داخل مخلوط زرده ریخته و مجددا روی حرارت بگذارید و مرتب به هم بزنید تا كرم كمی غلیظ شود; آن گاه روی آن را بپوشانید و صبر كنید تا خنک شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ترایفل موز و فندوق تعداد بازديد: 626 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز