کیک اسفنجی با رویه مارسی پان
مواد لازم :
یک عدد ..................................كیک اسفنجی
۵۰۰ گرم ...............................خامه فرم گرفته
یک عدد................................. موز
به مقدار لا زم .........................مغز گردو
۵۰۰ گرم............................... پودر بادام
۲۵۰ گرم ...............................پودر شكر
۲۵۰ گرم............................... شكر
۲ عدد............................... سفیده تخم مرغ
رنگ خوراكی
روش تهیه
كیک اسفنجی را از ارتفاع برش داده و خامه بمالید. موز و مغز گردو را لا ی كیک بپاشید و بعد دیواره ها و سطح كیک را با خامه فرم گرفته بپوشانید. خمیر مارسی پان را با وردنه پهن كرده، روی كیک قرار دهید و تزیین كنید.
روش تهیه خمیر مارسی پان:
بادام را خیس كرده، پوست آن را بگیرید و بگذارید تا خوب خشک شود. سپس آن را پودر كرده، با پودر شكر، سفیده تخم مرغ و شكر مخلوط كنید و خمیر به دست آمده را ۳ بار چرخ نمایید. بعد روی سطح كار همراه با پودر قند، خمیر را كمی ورز داده و سپس رنگ مورد نظر را به آن بیفزایید و برای روی كیک از آن استفاده كنید.