کیک خرما با گردو
مواد لازم :
یک و یک دوم پیمانه .............................آرد
۲۵۰ گرم .......................................... خرما بدون هسته و پوست
۱ پیمانه ........................................ آب جوش
۱۰۰ گرم ....................................... كره
۱۰۰ گرم .......................................شكر
۲ عدد .........................................تخم مرغ
یک قاشق چای خوری ................... دارچین
یک دوم قاشق چای خوری ............ جوز هندی
یک قاشق چای خوری ................. جوش شیرین
یک چهارم قاشق چای خوری ........نمک
۱ پیمانهگردوی ...........................خرد شده
یک چهارم قاشق چای خوری ....... وانیل
روش تهیه
۲ عدد قالب استوانه ای به ابعاد ۸ف۱۷ سانتی متر را كاملا چرب كنید و كنار بگذارید.
فر را روشن كنید و با درجه ۱۷۰ سانتی گراد تنظیم نمایید.
مواد خشک (آرد، دارچین، جوز هندی، جوش شیرین، نمک و وانیل) را با هم مخلوط و الک كنید. سپس گردو را به آن اضافه كرده و بعد وسط كاسه را گود كنید. كره، شكر، آب و خرما را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا كره و شكر حل شده و با خرما نرم شوند. سپس از روی حرارت برداشته و خنک كنید، بعد تخم مرغ ها را در یک كاسه جداگانه بزنید تا سبک شوند، بعد مواد فوق را به آن اضافه كرده آنها را به داخل كاسه محتوی موادخشک منتقل كنید و با یک قاشق (لیسک) مخلوط كرده، درون قالب ها بریزید و در فر به مدت یک ساعت بپزید. بعد از پختن و خنک شدن از قالب ها خارج كرده و به صورت ورقه ورقه ببرید. در صورت دلخواه با كره و مارمالا د سرو كنید.