کیک برعکس آناناس
مواد لازم برای تهیه کارامل
سه چهارم پیمانه ..............................شكر
۵۰ گرم ............................................كره
۲ قاشق غذاخوری............................. شیریا آب
مواد لازم برای تهیه کیک :
۵ عدد.............................................. تخم مرغ
۱۷۵ گرم ............................................آرد
۱۵۰ ..................................................گرم شكر
۲۰۰ میلی لیتر ....................................روغن مایع
یک و یک دوم قاشق مرباخوری ...............بیكینگ پودر
یک دوم قاشق چا خوری........................ وانیل
یک هشتم قاشق چای خوری................. نمک
۱۲ حلقه ............................................آناناس
یک سوم پیمانه ...................................آب كمپوت آناناس
روش تهیه
قالب كیک مورد نظر می|تواند به صورت مربع، مستطیل یا گرد باشد (تعداد آناناس ها هم می|تواند نسبت به اندازه ظرف متغیر باشد)- در اینجا از ظرف مستطیل ۳۲ف۲۲ سانتی متری استفاده شده|است – شكر را در قالب ریخته، روی گاز گذاشته تا كارامل شده و به رنگ عسلی درآید. بعد كره و شیر را اضافه كنید (نباید هم زد) و بعد از مخلوط كردن، داغ داغ آناناس|ها را مرتب روی كارامل چیده و كمی فشار دهید و بگذارید كنار، تا كاملا خودش را بگیرد.
در كاسه ای شكر و تخم مرغ ها را (به مدت ۵ دقیقه) بزنید، بعد روغن را به آن اضافه كنید. سپس مواد خشكی را كه قبلا با هم مخلوط كرده|بودید (آرد، بكینگ|پودر، وانیل و نمک) را بعد از الک كردن، به آن اضافه كرده و با هم مخلوط كنید. بعد آن|ها را روی آناناس ها و كارامل بریزید و در فر از قبل گرم شده در طبقه وسط در حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۵۰ دقیقه بگذارید. بعد از درست شدن كیک، حتما آن را داغ در ظرف مورد نظر برگردانید.