درخت کریسمس
مواد لازم :
۱۰۰ گرم ..............................................كره
۲۵۰ گرم ..............................................عسل
۱۲۵ گرم............................................... شكر
۲ قاشق چای خوری ...............................بكینگ پودر
یک هشتم قاشق چای خوری.................... نمک
یک دوم قاشق چای خوری........................ هل
یک قاشق سوپ خوری............................ كاكائو
نیم كیلو .................................................آرد
یک عدد ...............................................تخم مرغ
روش تهیه :
كره و شكر را زده تا پوک شود. تخم مرغ، هل، عسل و كاكائو را اضافه كرده هم بزنید تا كاملا مخلوط شود. در آخر آرد، بكینگ پودر و نمک را با مواد اولیه مخلوط كرده تا خمیر شود. خمیر را روی سطحی كه از قبل آرد پاشیده اید پهن كرده به شكلهای دلخواه قالب بزنید و در فر ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.