Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 11:26

6
بهمن
مربای شلغم

مربای شلغم

طرز تهیه مربای شلغم

مربای شلغم

 

 

مواد لازم برای 8-10 نفر

 

شلغم .........................................................500 گرم

آب (جهت خیساندن آهك).............................. 2 پیمانه 500 میلی‌لیتر

آهك............................................................1 پیمانه

آب .............................................................500 میلی‌لیتر

شكر...........................................................500 گرم

گلاب ........................................................ یك‌دوم پیمانه 125 میلی‌لیتر

هل  ......................................................... 10 عدد

جوهر لیمو ................................................ یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

 

روش تهیه

 

شغلم را بشوئید و به شكل دلخواه خرد كنید. آن‌گاه آب و آهك را مخلوط كنید و بگذارید آهك ته‌نشین شود. آب زلال آن را روی شلغم بریزید و 12 ساعت كنار بگذارید. سپس شلغم‌ها را بشوئید و 2 ساعت در آب ساده بریزید و هرازگاهی آب آن را عوض كنید. حالا آب، شكر و گلاب را روی حرارت بگذارید. اینك شلغم را در صافی بریزید و به شربت بیفزائید و با حرارت متوسط بپزید تا شلغم‌ها شفاف شوند، هل و جوهر لیمو را افزوده و یك ربع دیگر مربا را بپزید تا شربت قوام آید. حالا مربای خنك شده را در شیشه استریلیزه بریزید و در یخچال نگهداری كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، مربای شلغم تعداد بازديد: 5539 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز