كِلاستر شكلات
مواد لازم براي 60 عدد
خامة صبحانه........................525 گرم
كره ..................................2 قاشق سوپخوري
عسل ..............................350 ميليليتر
شكر ...............................200 گرم
شكر قهوهاي ....................75 گرم
نمك ...............................يكچهارم قاشق چايخوري
اسانس وانيل ..................1 قاشق چايخوري
پرك بادام .......................175 گرم
گردوي نصفه....................175 گرم
شكلات سياه آبكرده..........400 گرم
روغن جامد ..................1 قاشق سوپخوري
روش تهيه
خامه، كره، عسل، شكر، شكر قهوهاي و نمك را در ظرف مناسبي بريزيد و 3 دقيقه، روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كره و شكر آب شوند. آنگاه ماية فراهم كرده را بجوشانيد تا دمايش به 119 درجة سانتيگراد برسد. سپس آن را از روي حرارت برداريد و وانيل، پرك بادام و گردو را بيفزائيد. حالا هر بار به اندازة يكدوم قاشق سوپخوري از مايه برداريد و روي پنجرة سيمي بگذاريد و رويشان را با شكلات آبكرده بيارائيد.
يادآوري: چنانچه شكلات سفت بود، قدري روغن جامد به آن بيفزائيد.