Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:28

4
بهمن
شيرينی سپهسالاری

شيرينی سپهسالاری

طرز تهیه شيرينی سپهسالاری

شيرينی سپهسالاری

 

 

مواد لازم برای 25 عدد

 

آرد..................................................600 گرم

بیكینگ پودر.....................................1 قاشق چایخوری

پودر مایه خمیر................................ 1 قاشق چایخوری

روغن صاف قنادی.............................300 گرم

ماست.......................................... 200 گرم

پودر شكر ......................................220 گرم

وانیلین.......................................... یك دوم قاشق چایخوری

آب................................................1 قاشق سوپخوری

تخم مرغ ......................................3 عدد

 

مواد لازم رویه:

زردة تخم مرغ ..................................2 عدد

نمك ............................................ یك هشتم قاشق چایخوری

وانیلین ........................................یك چهارم قاشق چایخوری

زعفران حلكرده.............................. به میزان لازم

 

روش تهیه

 

آرد، بیكینگ پودر، مایه خمیر و روغن را در كاسة مناسبی بریزید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ شود. آن‌گاه ماست، پودر شكر، وانیلین، آب و تخم‌مرغ‌ها را در ظرف دیگری بریزید و با هم مخلوط كنید. سپس این مخلوط را به مواد قبل بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید. حالا مایة فراهم كرده را در كیسة شیرینی پزی دارای ماسورة ساده بریزید و هر بار مقداری از آن را با فاصله روی سینی شیرینی پزی دارای كاغذ روغنی بگذارید. اكنون 20 دقیقه به آن استراحت دهید و بعد روی خمیر مهر بزنید و مواد رویه را رویش بمالید. اینك شیرینی را  به مدت تقریبی 30 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی‌رنگ شود، در فر گرم كرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شيرينی سپهسالاری تعداد بازديد: 801 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز