شيرينی سپهسالاری
مواد لازم برای 25 عدد
آرد..................................................600 گرم
بیكینگ پودر.....................................1 قاشق چایخوری
پودر مایه خمیر................................ 1 قاشق چایخوری
روغن صاف قنادی.............................300 گرم
ماست.......................................... 200 گرم
پودر شكر ......................................220 گرم
وانیلین.......................................... یك دوم قاشق چایخوری
آب................................................1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ ......................................3 عدد
مواد لازم رویه:
زردة تخم مرغ ..................................2 عدد
نمك ............................................ یك هشتم قاشق چایخوری
وانیلین ........................................یك چهارم قاشق چایخوری
زعفران حلكرده.............................. به میزان لازم
روش تهیه
آرد، بیكینگ پودر، مایه خمیر و روغن را در كاسة مناسبی بریزید و به مدت تقریبی 10 دقیقه، با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ شود. آنگاه ماست، پودر شكر، وانیلین، آب و تخممرغها را در ظرف دیگری بریزید و با هم مخلوط كنید. سپس این مخلوط را به مواد قبل بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید. حالا مایة فراهم كرده را در كیسة شیرینی پزی دارای ماسورة ساده بریزید و هر بار مقداری از آن را با فاصله روی سینی شیرینی پزی دارای كاغذ روغنی بگذارید. اكنون 20 دقیقه به آن استراحت دهید و بعد روی خمیر مهر بزنید و مواد رویه را رویش بمالید. اینك شیرینی را به مدت تقریبی 30 دقیقه یا تا زمانیكه طلائیرنگ شود، در فر گرم كرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید.