شيرينی بادام و به
مواد لازم برای 20 عدد
آرد..................................................................165 گرم
بادام برشته و آسیاب كرده .................................35 گرم
پودر شكر ........................................................30 گرم
كره................................................................120 گرم
آب ...............................................................2 - 3 قاشق سوپخوری
پودر شكر برای تزئین.................................... به میزان لازم
مواد لازم میانی:
بادام برشته و خردكرده ..................................50 گرم
مربای به خرد كرده و بدون شربت ...................100 گرم
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد، بادام و پودر شكر را با هم مخلوط كنید، كره را بیفزائید و با نوك انگشتانتان به خورد آرد بدهید تا مخلوط به شكل خرده نان در آید. آنگاه آب را بیفزائید و خمیر به دست آمده را اندكی ورز دهید تا صاف و یكدست شود. حال خمیر را در كیسة نایلونی بگذارید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید. سپس نیمی از خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر 4 سانتیمتری به شكل قلب برش دهید. خمیرهای برش خورده را در سینی بچینید و وسط هر یك قدری بادام خردكرده و مربای به بگذارید. اكنون باقیماندة خمیر را نیز مانند خمیر قبلی باز كنید و قالب بزنید و روی به و بادام را با این خمیرهای برش خورده بپوشانید (لبههای هر دو خمیر را با اندكی سفیدة تخممرغ به هم بچسبانید تا هنگام پختن باز نشوند!). اینك سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه شیرینی را بپزید. شیرینیها را روی پنجرة سیمی خنك كنید و با پودر شكر بیارائید.