Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:17

4
بهمن
شيرينی بادام و به

شيرينی بادام و به

طرز تهیه شيرينی بادام و به

شيرينی بادام و به

 

 

مواد لازم برای 20 عدد

 

آرد..................................................................165 گرم

بادام برشته و آسیاب كرده .................................35 گرم

پودر شكر ........................................................30 گرم

كره................................................................120 گرم

آب ...............................................................2 - 3 قاشق سوپخوری

پودر شكر برای تزئین....................................  به میزان لازم

 

مواد لازم میانی:

بادام برشته و خردكرده ..................................50 گرم

مربای به خرد كرده و بدون شربت  ...................100 گرم

 

روش تهیه

 

فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد، بادام و پودر شكر را با هم مخلوط كنید، كره را بیفزائید و با نوك انگشتانتان به خورد آرد بدهید تا مخلوط به شكل خرده نان در آید. آن‌گاه آب را بیفزائید و خمیر به دست آمده را اندكی ورز دهید تا صاف و یكدست شود. حال خمیر را در كیسة نایلونی بگذارید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید. سپس نیمی از خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر 4 سانتیمتری به شكل قلب برش دهید. خمیرهای برش خورده را در سینی بچینید و وسط هر یك قدری بادام خردكرده و مربای به بگذارید. اكنون باقیماندة خمیر را نیز مانند خمیر قبلی باز كنید و قالب بزنید و روی به و بادام را با این خمیرهای برش خورده بپوشانید (لبه‌های هر دو خمیر را با اندكی سفیدة تخم‌مرغ به هم بچسبانید تا هنگام پختن باز نشوند!). اینك سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه شیرینی را بپزید. شیرینی‌ها را روی پنجرة سیمی خنك كنید و با پودر شكر بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شيرينی بادام و به تعداد بازديد: 679 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز