کاستاتا
مواد لازم برای 6-8 نفر
مواد لازم برای تهیة لایة اول:
تخم مرغ .......................................2 عدد
پودر شكر ...................................80 گرم
خامه ........................................125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
اسانس بادام ...............................كمی
مواد لازم برای تهیة لایة دوم:
تخم مرغ ................................... 2 عدد
پودر شكر ...................................80 گرم
خامه ....................................... 125 میلی لیتر(یكدوم پیمانه)
شكلات سیاه آبكرده ................... 60 گرم
پودر كاكائو ................................ 2 قاشق سوپخوری
آب............................................یك و یك دوم قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیة لایة سوم:
خامه ...........................................250 میلیلیتر (1 پیمانه)
اسانس وانیل................................1 قاشق چایخوری
سفیدة تخم مرغ ...........................1 عدد
پودر شكر ................................... 4 قاشق سوپخوری
گلسه چری قرمز، خرد كرده.......... 2 قاشق سوپخوری
گلسه چری سبز، خرد كرده ........ 1 قاشق سوپخوری
زردآلوی خشك، خرد كرده .............2 عدد
آناناس خشك، خرد كرده...............2 حلقه
پرك بادام ................................. 30 گرم
روش تهیه
برای تهیة لایة اول؛ سفیدههای تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. آنگاه پودر شكر را كم كم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید. سپس زردههای تخم مرغ را قدری هم بزنید و سفیدههای زده شده را به آن بیفزائید.
حالا خامه را با اسانس بادام مخلوط كنید و آن را با همزن برقی بزنید تا سبك شود و قدری فرم بگیرد. اكنون خامه را به تخم مرغها بیفزائید و به آرامی مخلوط كنید. آنگاه مایة فراهم كرده را در قالب گود به قطر 20 سانتیمتر بریزید، رویش را صاف كنید و در فریزر نگه دارید تا ببندد.
برای تهیة لایة دوم؛ سفیدههای تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. آنگاه پودر شكر را كم كم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید.
خامه را نیز با همزن برقی بزنید تا قدری فرم بگیرد. سپس آن را به سفیدههای تخممرغ بیفزائید. حالا شكلات آبكرده را در ظرف مناسبی بریزید و زردههای تخم مرغ را به آن بیفزائید.
پودر كاكائو را با آب مخلوط كنید و درون شكلات بریزید. اكنون این مخلوط را به خامه و سفیدة تخممرغ، بیفزائید و هم بزنید و مایة فراهم كرده را روی لایة اول بریزید. دوباره قالب را در فریزر بگذارید و صبر كنید تا لایة دوم نیز ببندد. برای تهیة لایة سوم؛ خامه و وانیل را با همزن برقی بزنید تا قدری فرم بگیرد.
آنگاه سفیدة تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. سپس پودر شكر را كم كم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید. حالا سفیدة تخممرغ را به خامه بیفزائید و به آرامی مخلوط كنید. اكنون میوههای خرد كرده و پرك بادام را نیز به مایة فراهم كرده افزوده و این مخلوط را روی لایههای قبلی دسر بریزید. اینك دسر را در فریزر بگذارید تا ببندد.
هنگام پذیرائی قالب را از فریزر درآورید و اطرافش را به كمك چاقو یا پالت، از قالب جدا كنید. قالب را چند ثانیه در آب گرم قرار دهید و در ظرف مناسبی برگردانید. اكنون در صورت دلخواه، كاساتا را با خامة فرم گرفته و شكلات رنده كرده بیارائید.