سحر سامانی
مواد لازم كیك حلقه ای آناناس
برای 12 نفر
كره 170 گرم
شكر 300 گرم
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 3 عدد درشت
دوغ بی نمك 180 میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)
آرد 450 گرم
نمك یك دوم قاشق چایخوری
بیكینگ پودر 1 قاشق سوپخوری
كمپوت آناناس خرد كرده 50 گرم
كره آبكرده 3 قاشق سوپخوری
شكر قهوهای 2 قاشق سوپخوری
كمپوت آناناس حلقهای 7 عدد
دانه انار به میزان لازم
روش تهیه كیك حلقه ای آناناس
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب میان تهی را به گنجایش دو و نیم لیتر چرب سازید. آنگاه كره، شكر و وانیل را دركاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سبك و كمرنگ شود. حالا تخم مرغها را یكی یكی بیفزائید و هم بزنید تا مایه صاف و یكنواختی بهدست آید.
سپس دوغ و مخلوط آرد، نمك و بیكینگ پودر الك كرده را بهطور یك در میان، به مایه فراهم كرده بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، با همزن برقی هم بزنید. اكنون آناناس خرد كرده را افزوده و مخلوط كنید. حالا كره آبكرده و شكر قهوهای را با هم مخلوط كنید و آن را كف قالب بریزید و حلقههای آناناس را رویش بچینید.
آنگاه مایه كیك را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 55 دقیقه، در فر بپزید. اینك كیك را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه، از قالب جدا كنید. سپس كیك را روی پنجره سیمی بگذارید تا كاملا خنك شود. اكنون كیك را برای پذیرائی، در ظرف مناسب و زیبائی بگذارید و با دانههای انار بیارائید.