افسانه ظروفی
مواد لازم كیك فنجانی بادامی
برای 12 عدد
كره نرم 180 گرم
شكر دانهریز 180 گرم
اسانس بادام چند قطره
تخممرغ 3 عدد
شیر 3 قاشق سوپخوری
آرد 225 گرم
بیكینگپودر یك و یكدوم قاشق چایخوری
بادام آسیاب كرده 60 گرم (حدود یكدوم پیمانه)
نمك 1 پینچ
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
مارمالاد زردآلو به میزان لازم
خمیر فوندانت به میزان لازم
رویال آیسینگ به میزان لازم
روش تهیه كیك فنجانی بادامی
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد، گرم كنید و قالب 12 تائی كاپكیك را با كپسولهای كاغذی بپوشانید. آنگاه كره، شكر و اسانس بادام را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس تخممرغها را یكی یكی بیفزائید و مخلوط كنید. حالا شیر را درون مایه فراهم كرده بریزید و پس از آن، مواد خشك را افزوده و مخلوط نمائید.
اكنون مایه حاصل را درون كپسولها بریزید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در فر بپزید. اینك بگذارید كیكها خنك شوند و رویشان مارمالاد بمالید. آنگاه قدری از خمیر فوندانت را به رنگ دلخواهتان درآورید و روی سطح پودر شكر پاشیده به ضخامت 2-3 میلیمتر باز كنید. سپس با برشگر، دایرههائی از خمیر ببرید و روی كیكها را با آن بپوشانید.
حال از خمیر سفیدرنگ فوندانت، گل و برگ بسازید و آنها را با رویال آیسینگ، به كیك بچسبانید. اكنون كیكهای فنجانی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.
روش تهیه خمیر فوندانت: 480 گرم پودر شكر نرم و الك كرده را در كاسه مناسبی بریزید و وسط آن حفرهای ایجاد كنید. آنگاه 3 قاشق سوپخوری آب را در كاسه كوچكی بریزید و 3 قاشق چایخوری پودر ژلاتین را به آن بیفزائید و به روش بنماری حل كنید.
سپس 2 قاشق چایخوری گلیسیرین، 2 قاشق سوپخوری گلوكز و قدری اسانس دلخواهتان را به محلول ژلاتینی اضافه كنید و آن را در پودر شكر بریزید. حالا با قاشق چوبی مواد را هم بزنید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود. خمیر را در كیسه نایلونی نگه دارید تا خشك نشود!
روش تهیه رویال آیسینگ: یك عدد سفیده تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. آنگاه 70 گرم پودر شكر نرم را كمكم به آن بیفزائید و با همزن برقی بزنید.
سپس یك قاشق چایخوری آبلیموی تازه به آن اضافه نمائید.
یادآوری: مارمالاد زردآلو را قبل از مصرف، اندكی گرم كنید و بعد آن را از صافی عبور دهید تا كاملا صاف و یكدست شود.