Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 16 مرداد 1404 - 23:40

3
بهمن
بیسكویت میوه‌های گرمسیری

بیسكویت میوه‌های گرمسیری

چنانچه اسانس وانیل در دسترس نبود به جای آن از یك چهارم قاشق چایخوری وانیلین استفاده كنید.

مهدیس رحیمیان

 

 

مواد لازم بیسكویت میوه‌های گرمسیری

 برای حدود 40 عدد

كره                                           180 گرم

پودر شكر نرم                               100 گرم

زرده‌ی تخم‌مرغ                            1 عدد درشت

اسانس وانیل                             1 قاشق چایخوری

آرد                                           225 گرم

نمك                                         یك‌چهارم قاشق چایخوری

بیكینگ‌سودا                               یك‌هشتم قاشق چایخوری

كرم تارتار                                   یك‌هشتم قاشق چایخوری

شیر                                        1 قاشق سوپخوری

آناناس شكری خرد كرده                200 گرم

پاپایا شكری خرد كرده                  200 گرم

پودر نارگیل                               150 گرم

روش تهیه بیسكویت میوه‌های گرمسیری

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را كه با كاغذ روغنی بپوشانید. كره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و پودر شكر را كم‌كم به آن بیفزائید. آن‌گاه زرده‌ تخم‌مرغ و وانیل را اضافه كنید و حالا آرد، نمك، بیكینگ سودا و كرم تارتار را با هم مخلوط و الك كنید و به طور یك در میان همراه با شیر به مایه بیفزائید. حالا آناناس، پاپایا و 100 گرم از پودر نارگیل را به مایه اضافه كنید.

سپس خمیر به دست آمده را در كیسه‌ نایلونی بگذارید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملا سرد شود. اكنون هر بار به اندازه‌ 1 قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ در‌آورید و در باقیمانده‌ پودر نارگیل بغلتانید. توپ‌های فراهم كرده را با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، در فر بپزید. اینك بیسكویت‌ها را روی پنجره‌ سیمی قرار دهید تا خنك شود.
یاد‌آوری1: این بیسكویت را می‌توانید در ظرف دردار و در دمای محیط به مدت 1 هفته نگه‌داری كنید.
یادآوری2: چنانچه میوه‌ گرمسیری پاپایا در دسترس نبود به جای آن از میوه‌های شكری شده‌ دیگر بهره بگیرید.
یادآوری3: چنانچه اسانس وانیل در دسترس نبود به جای آن از یك چهارم قاشق چایخوری وانیلین استفاده كنید.
یادآوری4: چنانچه بیكینگ‌سودا در دسترس نبود به جای آن از بیكینگ‌پودر به همان مقدار استفاده كنید.

 

برچسب ها: روش تهیه بیسكویت میوه‌های گرمسیری، تهيه بيسكويت، مواد لازم براي تهيه بيسكويت، بيسكويت ميوه هاي گرمسيري، آموزش بيسكويت ميوه هاي گرمسيري تعداد بازديد: 803 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز