مهدیس رحیمیان
مواد لازم بیسكویت میوههای گرمسیری
برای حدود 40 عدد
كره 180 گرم
پودر شكر نرم 100 گرم
زردهی تخممرغ 1 عدد درشت
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
آرد 225 گرم
نمك یكچهارم قاشق چایخوری
بیكینگسودا یكهشتم قاشق چایخوری
كرم تارتار یكهشتم قاشق چایخوری
شیر 1 قاشق سوپخوری
آناناس شكری خرد كرده 200 گرم
پاپایا شكری خرد كرده 200 گرم
پودر نارگیل 150 گرم
روش تهیه بیسكویت میوههای گرمسیری
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را كه با كاغذ روغنی بپوشانید. كره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و پودر شكر را كمكم به آن بیفزائید. آنگاه زرده تخممرغ و وانیل را اضافه كنید و حالا آرد، نمك، بیكینگ سودا و كرم تارتار را با هم مخلوط و الك كنید و به طور یك در میان همراه با شیر به مایه بیفزائید. حالا آناناس، پاپایا و 100 گرم از پودر نارگیل را به مایه اضافه كنید.
سپس خمیر به دست آمده را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملا سرد شود. اكنون هر بار به اندازه 1 قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و در باقیمانده پودر نارگیل بغلتانید. توپهای فراهم كرده را با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، در فر بپزید. اینك بیسكویتها را روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنك شود.
یادآوری1: این بیسكویت را میتوانید در ظرف دردار و در دمای محیط به مدت 1 هفته نگهداری كنید.
یادآوری2: چنانچه میوه گرمسیری پاپایا در دسترس نبود به جای آن از میوههای شكری شده دیگر بهره بگیرید.
یادآوری3: چنانچه اسانس وانیل در دسترس نبود به جای آن از یك چهارم قاشق چایخوری وانیلین استفاده كنید.
یادآوری4: چنانچه بیكینگسودا در دسترس نبود به جای آن از بیكینگپودر به همان مقدار استفاده كنید.