سعید بابارحیمی
مواد لازم تافی كرهای
برای 40 عدد
آب 100 میلیلیتر (یكدوم پیمانه، سرخالی)
شكر 150 گرم
گلوكز 100 گرم
شیر 200 میلیلیتر
كره 20 گرم
اسانس كره چند قطره
اسانس وانیل یكهشتم قاشق چایخوری
شكلات سفید خرد كرده 100 گرم
روش تهیه تافی كرهای
آب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. آنگاه گلوكز را بیفزائید و شربت را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، روی حرارت ملایم بجوشانید تا كاراملی و طلائیرنگ شود. سپس شیر و كره را در ظرف دیگری بریزید و روی حرارت قرار دهید تا كره آب شود. حالا محلول شیر و كره را به شربت بیفزائید و مایه به دست آمدهی تافی را بجوشانید تا دمایش به 118 درجهی سانتیگراد، برسد.
اكنون تافی را از روی حرارت بردارید و اسانس كره، وانیل و شكلات را به آن بیفزائید. اینك قالب مناسبی را به اندازه 15 سانتیمتر، با صفحه سلیكونی بپوشانید و مایه تافی را در آن بریزید و 8 ساعت، در دمای محیط نگه دارید. آنگاه تافی كرهای را به اندازهی 5/1×3 سانتیمتر، ببرید و در زرورق بپیچید.