Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 16 مرداد 1404 - 23:51

3
بهمن
تافی كره‌ای

تافی كره‌ای

آب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. آن‌گاه گلوكز را بیفزائید و شربت را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، روی حرارت ملایم بجوشانید تا كاراملی و طلائی‌رنگ شود.

سعید بابارحیمی

 

 

مواد لازم تافی كره‌ای

برای 40 عدد

آب                                      100 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه، سرخالی)

شكر                                   150 گرم

گلوكز                                  100 گرم

شیر                                   200 میلی‌لیتر

كره                                     20 گرم

اسانس كره                         چند قطره

اسانس وانیل                     یك‌هشتم قاشق چایخوری

شكلات سفید خرد كرده       100 گرم

روش تهیه تافی كره‌ای

آب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. آن‌گاه گلوكز را بیفزائید و شربت را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، روی حرارت ملایم بجوشانید تا كاراملی و طلائی‌رنگ شود. سپس شیر و كره را در ظرف دیگری بریزید و روی حرارت قرار دهید تا كره آب شود. حالا محلول شیر و كره را به شربت بیفزائید و مایه‌ به دست آمده‌ی تافی را بجوشانید تا دمایش به 118 درجه‌ی سانتیگراد، برسد.

اكنون تافی را از روی حرارت بردارید و اسانس كره، وانیل و شكلات را به آن بیفزائید. اینك قالب مناسبی را به اندازه‌ 15 سانتیمتر، با صفحه‌ سلیكونی بپوشانید و مایه‌ تافی را در آن بریزید و 8 ساعت، در دمای محیط نگه دارید. آن‌گاه تافی كره‌ای را به اندازه‌ی 5/1×3 سانتیمتر، ببرید و در زرورق بپیچید.

 

برچسب ها: روش تهیه تافی كره‌ای، تافي كره اي، مواد لازم تافي كره اي، شيريني پزي و تافي، آموزش تافي كره اي تعداد بازديد: 807 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز