Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 04:43

5
آبان
كيك زنجفيلی

كيك زنجفيلی

طرز تهیه كيك زنجفيلی

كيك زنجفيلی

 

 

مواد لازم

 

كره ...............................................185 گرم

شكر..............................................125 گرم

گلدن سیروپ یا عسل رقیق................یك‌چهارم پیمانه

تخم‌مرغ...........................................1 عدد

آرد..................................................250 گرم

زنجفیل آسیاب‌كرده ...........................1 قاشق سوپخوری

دارچین............................................2 قاشق سوپخوری

بیكینگ‌پودر .....................................1 قاشق سوپخوری

شیر ..............................................250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

روش تهیه

 

كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه عسل را گرم كنید و به مخلوط كره بیفزائید و خوب مخلوط نمائید و سپس تخم‌مرغ را بیفزائید و خوب هم بزنید. حالا آرد، زنجفیل و دارچین را با هم مخلوط كنید و به مایه اضافه نمائید. اكنون بیكینگ‌پودر را در شیر حل كنید و كم‌كم به مایه بیفزائید. اینك مایه‌ی فراهم كرده را در قالب چربكرده‌ای به قطر 25 سانتیمتر بریزید و به مدت تقریبی 35-40 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كيك زنجفيلی تعداد بازديد: 595 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز