كيك زنجفيلی
مواد لازم
كره ...............................................185 گرم
شكر..............................................125 گرم
گلدن سیروپ یا عسل رقیق................یكچهارم پیمانه
تخممرغ...........................................1 عدد
آرد..................................................250 گرم
زنجفیل آسیابكرده ...........................1 قاشق سوپخوری
دارچین............................................2 قاشق سوپخوری
بیكینگپودر .....................................1 قاشق سوپخوری
شیر ..............................................250 میلیلیتر (1 پیمانه)
روش تهیه
كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه عسل را گرم كنید و به مخلوط كره بیفزائید و خوب مخلوط نمائید و سپس تخممرغ را بیفزائید و خوب هم بزنید. حالا آرد، زنجفیل و دارچین را با هم مخلوط كنید و به مایه اضافه نمائید. اكنون بیكینگپودر را در شیر حل كنید و كمكم به مایه بیفزائید. اینك مایهی فراهم كرده را در قالب چربكردهای به قطر 25 سانتیمتر بریزید و به مدت تقریبی 35-40 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد بپزید.