سحر سامانی
مواد لازم برای حدود 16 برش
كره 110 گرم
شیر 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
تخممرغ 3 عدد
سركه سفید یكچهارم قاشق چایخوری
پودر شكر الككرده 150 گرم
آب 1 قاشق سوپخوری
آرد 115 گرم
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
پودر شكر برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه كیك كرمدار جادوئی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب مربع 20 سانتیمتری را چرب نمائید. كره را آب كنید و كنار بگذارید تا قدری خنك شود. آنگاه شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ولرم شود. سپس سفیده تخممرغها و سركهرا با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
حالا زرده تخممرغها و پودر شكر را نیز با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. كره آبكرده و آب را به زردههای تخممرغ بیفزائید و 2 دقیقه دیگر، هم بزنید. سپس آرد را افزوده و مخلوط كنید. حالا شیر و وانیل را كمكم به مایه كیك بیفزائید و مخلوط نمائید. اینك سفیدههای تخممرغ را در سه نوبت به مایه فراهم كرده بیفزائید و به آرامی، با لیسك هم بزنید تا پف سفیده از بین نرود!
آنگاه مایه به دست آمده را در قالب بریزید و كیك را به مدت تقریبی 45-60 دقیقه، در فر بپزید تا طلائیرنگ شود. حالا كیك را روی پنجره سیمی خنك كنید، برای پذیرائی ببرید و در ظرف زیبائی بچینید.