شيرينی ترد كشمش و گردو
مواد لازم برای حدود 50 عدد
كره.............................................100 گرم
شكر ..........................................70 گرم (یك سوم پیمانه)
تخممرغ .................................... 1 عدد
وانیلین ......................................یكچهارم قاشق چایخوری
آرد ...........................................125 گرم
شكلات خردكرده.........................50 گرم
كشمش طلائی..........................90 گرم
گردوی خردكرده ........................ 30 گرم (یكچهارم پیمانه)
كورن فلكس .............................حدود 200 گرم
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس مخلوط آرد، شكلات، كشمش و گردو به این مایه بیفزائید و مخلوط كنید. حالا هر بار به اندازهی یك قاشق چایخوری از خمیر فراهم كرده بردارید و به شكل توپ درآورید و در كورن فلكس بغلتانید. اكنون آنها را در سینی دارای كاغذ روغنی بچینید و در فر قرار دهید. حال شیرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر بپزید و روی پنجرهی سیمی خنك كنید. آنگاه شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.