Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 01:30

6
مرداد
دسر موز سرخكرده

دسر موز سرخكرده

آرد و بیكینگ‌پودر را در ظرف مناسبی بریزید، وانیل، آب و شیر را بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا مایه‌ صاف و یكدستی حاصل شود.

سرور چاووشی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 آرد                                   120 گرم

بیكینگ‌پودر                         2 قاشق چایخوری

اسانس وانیل                      یك‌دوم قاشق چایخوری

آب                                     125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

شیر                                  125 میلی‌‌لیتر  (یك‌دوم پیمانه)

موز                                    2 عدد

آرد ذرت                              2 قاشق سوپخوری

روغن مایع سرخ‌كردنی         500 میلی‌لیتر

بستنی وانیلی                   4 اسكوپ

عسل                               2 قاشق سوپخوری

شكلات آبكرده                   40 گرم

روغن مایع                        2 قاشق سوپخوری

پرك بادام                         به میزان لازم

روش تهیه دسر موز سرخكرده

آرد و بیكینگ‌پودر را در ظرف مناسبی بریزید، وانیل، آب و شیر را بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا مایه‌ صاف و یكدستی حاصل شود. آن‌گاه پوست موزها را بگیرید و آنها را چهار قاچ كنید. حالا موزها را ابتدا در آرد ذرت و بعد در مایه‌ی فراهم كرده بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید تا طلائی‌رنگ شوند.

سپس موز سرخكرده را در ظرف مناسبی بچینید و با بستنی وانیلی، عسل، مخلوط شكلات، روغن مایع و پرك بادام بیارائید و میل كنید.

 

برچسب ها: موز، دسر موز، آموزش دسر موز، روش تهیه دسر موز، دسر موز سرخکرده، مواد لازم دسر موز تعداد بازديد: 609 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز