سرور چاووشی
مواد لازم برای 4 نفر
آرد 120 گرم
بیكینگپودر 2 قاشق چایخوری
اسانس وانیل یكدوم قاشق چایخوری
آب 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
شیر 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
موز 2 عدد
آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری
روغن مایع سرخكردنی 500 میلیلیتر
بستنی وانیلی 4 اسكوپ
عسل 2 قاشق سوپخوری
شكلات آبكرده 40 گرم
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
پرك بادام به میزان لازم
روش تهیه دسر موز سرخكرده
آرد و بیكینگپودر را در ظرف مناسبی بریزید، وانیل، آب و شیر را بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. آنگاه پوست موزها را بگیرید و آنها را چهار قاچ كنید. حالا موزها را ابتدا در آرد ذرت و بعد در مایهی فراهم كرده بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید تا طلائیرنگ شوند.
سپس موز سرخكرده را در ظرف مناسبی بچینید و با بستنی وانیلی، عسل، مخلوط شكلات، روغن مایع و پرك بادام بیارائید و میل كنید.