كيـك بستنـی شكلات و نعـنا
مواد لازم برای 10 نفر
كریسپی شكلاتی....................(Crispy) 225 گرم
كرهی آبكرده.............................85 گرم
بستنی نعنائی .......................2 لیتر
بیسكویت خرد كرده...................100 گرم
شكلات آبكرده .........................100 گرم
كرهی آبكرده (اضافی)................2 قاشق سوپخوری
شكلات نعنائی آبكرده ...............50 گرم
برگ نعنا برای تزئین ...............به میزان لازم
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و قالب كمربندی را به قطر 23 سانتیمتر، چرب نمائید. آنگاه كریسپی شكلاتی را با كره مخلوط كنید و در قالب بریزید و بفشارید. سپس قالب را به مدت 8 دقیقه، در فر قرار دهید. حالا قالب را از فر در آورید و بگذارید كریسپی خنك شود. اكنون نیمی از بستنی را در قالب بریزید و قالب را در فریزر قرار دهید. آنگاه بیسكویت شكلات، كره (اضافی) و شكلات نعنائی را با هم مخلوط كنید، آن را روی كاغذ روغنی بریزید و بگذارید شكلات ببندد. سپس مخلوط شكلات و بیسكویت را خرد كنید و روی بستنی بریزید. اینك باقیماندهی بستنی را به كمك قاشق مخصوص بستنی (اسكوپ) رویش قرار دهید و كیك بستنی را برای پذیرائی، از قالب جدا كنید. حالا كیك بستنی را با برگهای نعنا بیارائید.
یادآوری: كریسپی نوعی بیسكویت ترد با روكش شكلاتی است كه به شكل دانههای گردوی ریز، در كارخانه تولید و در فروشگاههای لوازم قنادی به فروش میرسد. همچنین شكلات نعنائی را نیز میتوانید از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه كنید.