آشپز مهمان: مریم كریم پور
مواد لازم شيرينی پنجه غاز
برای 32 عدد
پنیر خامهای 200 گرم
كرهی سرد و خرد كرده 200 گرم
آرد حدود 450 گرم
بیكینگپودر یكدوم قاشق چایخوری
وانیلین یكهشتم قاشق چایخوری
شكر به میزان لازم
روش تهیه شيرينی پنجه غاز
پنیر، كره، آرد، بیكینگپودر و وانیلین را در كاسهی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. آنگاه خمیر را در كیسهی نایلونی قرار دهید و یك ساعت در یخچال نگه دارید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید و با برشگری به قطر 7 سانتیمتر، قالب بزنید.
حالا دایرههای خمیر را جدا جدا، روی شكر بزنید و به شكل نیم دایره تا كنید به گونهای كه شكر داخل خمیر قرار بگیرد. اكنون هر نیم دایره را دوباره در شكر بزنید و تا كنید تا به شكل مثلث درآید و شكر داخل خمیر قرار بگیرد! اینك روی این مثلثها شكر بپاشید و چنگال بكشید و در سینی چربكرده بچینید. آنگاه سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، شیرینی را بپزید.
یادآوری: چنانچه خمیر چسبنده بود میتوانید اندكی آرد به آن بیفزائید.