Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 17 مرداد 1404 - 01:45

10
بهمن
پنجره زردآلو

پنجره زردآلو

روش تهیه پنجره زردآلو

مهدیس  رحیمیان

 

 

مواد لازم پنجره زردآلو

برای حدود40-50 برش

نمك                                  سه‌چهارم قاشق چایخوری

آرد                                    570گرم

آرد ذرت                              200 گرم

شكر                                 300 گرم

كره‌ نرم                              560 گرم

تخم‌مرغ                             3 عدد درشت

مارمالاد زردآلو                     600 گرم

روش تهیه پنجره زردآلو

فر را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی به اندازه‌ی 30 × 40 سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید. نمك، آرد و آرد ذرت را در كاسه‌ مناسبی بریزید. آن‌گاه شكر و كره را با همزن برقی بزنید و تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی به آن بیفزائید. سپس مواد خشك را بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا سه‌چهارم از خمیر را در كیسه‌ شیرینی‌پزی دارای ماسوره‌ ساده به قطر نیم سانتیمتر، بریزید و باقیمانده‌ آن را در سینی پهن كنید.

سینی را در فر بگذارید و به مدت 20 دقیقه خمیر را بپزید. سپس مارمالاد را گرم كنید و در صافی بریزید. حالا مارمالاد را روی خمیر پخته بمالید و باقیمانده‌ خمیر موجود در كیسه‌ شیرینی‌پزی را به شكل پنجره روی مارمالاد بریزید. دوباره شیرینی را به مدت 20-25 دقیقه در فر بپزید. همینكه شیرینی‌ خنك شد، آن را به مربع‌های 5 سانتیمتری ببرید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: روش تهیه پنجره زردآلو، آموزش پنجره زردآلو، پنجره زردآلو، آشپزي با زردآلو، مواد لازم پنجره زردآلو تعداد بازديد: 566 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز