مهدیس رحیمیان
مواد لازم پنجره زردآلو
برای حدود40-50 برش
نمك سهچهارم قاشق چایخوری
آرد 570گرم
آرد ذرت 200 گرم
شكر 300 گرم
كره نرم 560 گرم
تخممرغ 3 عدد درشت
مارمالاد زردآلو 600 گرم
روش تهیه پنجره زردآلو
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی به اندازهی 30 × 40 سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید. نمك، آرد و آرد ذرت را در كاسه مناسبی بریزید. آنگاه شكر و كره را با همزن برقی بزنید و تخممرغها را یكی یكی به آن بیفزائید. سپس مواد خشك را بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا سهچهارم از خمیر را در كیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده به قطر نیم سانتیمتر، بریزید و باقیمانده آن را در سینی پهن كنید.
سینی را در فر بگذارید و به مدت 20 دقیقه خمیر را بپزید. سپس مارمالاد را گرم كنید و در صافی بریزید. حالا مارمالاد را روی خمیر پخته بمالید و باقیمانده خمیر موجود در كیسه شیرینیپزی را به شكل پنجره روی مارمالاد بریزید. دوباره شیرینی را به مدت 20-25 دقیقه در فر بپزید. همینكه شیرینی خنك شد، آن را به مربعهای 5 سانتیمتری ببرید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.