Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 17 مرداد 1404 - 01:46

10
بهمن
ماكارون بادامی

ماكارون بادامی

خمیر مارسپان را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه كنید.

لیلا آیانی صفت

 

 

مواد لازم ماكارون بادامی

برای 12 عدد

خمیر مارسیپان                 130 گرم

شكر ریز                           100 گرم

نمك                               1 پینچ

سفیده‌ تخم‌مرغ               1 عدد

وانیلین                          یك‌چهارم قاشق چایخوری

پرك بادام                       40 گرم

پودر شكر                      برای تزئین به میزان لازم

روش تهیه ماكارون بادامی

فر را با دمای 150 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه خمیر مارسیپان، شكر و نمك را در كاسه‌ همزن بریزید و با همزن برقی، در حدود 3 دقیقه بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس سفیده‌ تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و 2 دقیقه‌ ‌دیگر با همزن برقی بزنید تا مایه‌ صاف و كشداری حاصل شود.

اكنون هر بار به اندازه‌ یك قاشق سوپخوری از مایه‌ فراهم كرده، بردارید و با فاصله در سینی روی كاغذ روغنی بگذارید. رویشان پرك بادام بپاشید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید. همینكه ماكارون خنك شد، رویش پودر شكر بپاشید.

یادآوري: خمیر مارسپان را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه كنید.

 

برچسب ها: روش تهیه ماكارون بادامی، ماكارون بادامي، مواد لازم ماكارون بادامي، آموزش ماكارون بادامي، آشپزي با بادام تعداد بازديد: 726 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز