لیلا آیانی صفت
مواد لازم ماكارون بادامی
برای 12 عدد
خمیر مارسیپان 130 گرم
شكر ریز 100 گرم
نمك 1 پینچ
سفیده تخممرغ 1 عدد
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
پرك بادام 40 گرم
پودر شكر برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه ماكارون بادامی
فر را با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه خمیر مارسیپان، شكر و نمك را در كاسه همزن بریزید و با همزن برقی، در حدود 3 دقیقه بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس سفیده تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و كشداری حاصل شود.
اكنون هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از مایه فراهم كرده، بردارید و با فاصله در سینی روی كاغذ روغنی بگذارید. رویشان پرك بادام بپاشید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید. همینكه ماكارون خنك شد، رویش پودر شكر بپاشید.
یادآوري: خمیر مارسپان را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه كنید.