Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 16 مرداد 1404 - 23:42

10
بهمن
كلافوتی هلو

كلافوتی هلو

روش تهیه كلافوتی هلو

افسانه ظروفی

 

 

مواد لازم كلافوتی هلو

برای  6 نفر

كمپوت هلو                          825 گرم

آرد                                     80 گرم

بیكینگ‌پودر                         یك چهارم قاشق چایخوری سرخالی

شكر                                  50 گرم

تخم‌مرغ همزده                     3 عدد

شیر                                   500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

وانیلین                                یك‌چهارم قاشق چایخوری

روش تهیه كلافوتی هلو

6 قالب نسوز را به گنجایش 250 میلی‌لیتر، چرب كنید و برش‌های هلو را در آنها بچینید. آن‌گاه آرد، بیكینگ‌پودر و شكر را در كاسه‌ مناسبی بریزید و كم‌كم تخم‌مرغ‌ها را به آن بیفزائید و هم بزنید. سپس شیر و وانیلین را اضافه كنید و خوب هم بزنید تا مایه‌ صاف و یكدستی حاصل شود. حالا مایه‌ فراهم كرده را به آرامی در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی 50 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

همینكه كلافوتی خنك شد، آن را میل كنید.

یادآوری1: می‌توانید كلافوتی را با خامه و انواع بستنی میل كنید.

یادآوری2: میل كردن این دسر چه گرم و چه سرد، مطلوب و دلپذیر است.

 

برچسب ها: روش تهیه كلافوتی هلو، كلافوتي هلو، آموزش كلافوتي هلو، مواد لازم كلافوتي هلو، آشپزي با هلو تعداد بازديد: 784 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز