افسانه ظروفی
مواد لازم كلافوتی هلو
برای 6 نفر
كمپوت هلو 825 گرم
آرد 80 گرم
بیكینگپودر یك چهارم قاشق چایخوری سرخالی
شكر 50 گرم
تخممرغ همزده 3 عدد
شیر 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
روش تهیه كلافوتی هلو
6 قالب نسوز را به گنجایش 250 میلیلیتر، چرب كنید و برشهای هلو را در آنها بچینید. آنگاه آرد، بیكینگپودر و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و كمكم تخممرغها را به آن بیفزائید و هم بزنید. سپس شیر و وانیلین را اضافه كنید و خوب هم بزنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. حالا مایه فراهم كرده را به آرامی در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 50 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد بپزید.
همینكه كلافوتی خنك شد، آن را میل كنید.
یادآوری1: میتوانید كلافوتی را با خامه و انواع بستنی میل كنید.
یادآوری2: میل كردن این دسر چه گرم و چه سرد، مطلوب و دلپذیر است.