نان برنجي يزدی
مواد لازم برای 50 عدد
روغن صاف ..............................200 گرم
سفیدهی تخممرغ......................1 عدد
زردهی تخممرغ .........................2 عدد
پودر هل ..................................1 قاشق چایخوری
پودر شكر ................................150 گرم
گلاب.......................................1 قاشق سوپخوری
آرد برنج....................................250 گرم
آرد ..........................................150 گرم
تخم خرفه .................................به میزان لازم
روش تهیه
روغن را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی 5 دقیقه بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه سفیده و زردههای تخممرغ و هل را بیفزائید و 2 دقیقهی دیگر با همزن برقی بزنید. سپس پودر شكر را افزوده و مخلوط كنید. حالا گلاب و هر دو آرد را درون مایهی فراهمكرده بریزید و خوب ورز دهید تا خمیر لطیفی به دست آید. اكنون خمیر را بین دو ورقه كاغذ روغنی بگذارید و به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید. اینك خمیرهای برشخورده را در سینی چربكرده بچینید، رویشان مهر بزنید و تخم خرفه بپاشید. سینی را در فر گرم كرده با دمای 160 درجهی سانتیگراد قرار دهید و نان برنجی را به مدت تقریبی 10 دقیقه، بپزید.
یادآوری: رنگ این شیرینی پس از پختن، نمیباید تیره شود و بایستی سفید بماند!