Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:04

31
تیر
شيرينی شير

شيرينی شير

طرز تهیه شيرينی شير

شيرينی شير

 

 

مواد لازم برای حدود 80 عدد

كره‌ی نرم...............................................................100 گرم

تخم‌مرغ................................................................1 عدد

شیر ...................................................................125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

شكر ..................................................................150 گرم

روغن مایع ..........................................................50 میلی‌لیتر (حدود یك‌چهارم پیمانه)

آرد ...................................................................400 گرم

بیكینگ‌پودر .......................................................1 قاشق چایخوری

گردو یا بادام خرد كرده برای تزئین  .......................به میزان لازم

 

روش تهیه

 

كره را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و تخم‌مرغ، شیر، شكر، روغن مایع، آرد و بیكینگ‌پودر را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. آن‌گاه هربار به اندازه‌ی یك گردوی كوچك، از خمیر بردارید و به شكل بیضی درآورید و در گردو یا بادام خرد كرده بغلتانید. سپس خمیرها را با فاصله، در سینی شیرینی‌پزی دارای كاغذ روغنی، بچینید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 170 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید. حالا شیرینی‌ها را از فر درآورید و روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید. اكنون شیرینی را برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شيرينی شير تعداد بازديد: 501 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز