شيرينی شير
مواد لازم برای حدود 80 عدد
كرهی نرم...............................................................100 گرم
تخممرغ................................................................1 عدد
شیر ...................................................................125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
شكر ..................................................................150 گرم
روغن مایع ..........................................................50 میلیلیتر (حدود یكچهارم پیمانه)
آرد ...................................................................400 گرم
بیكینگپودر .......................................................1 قاشق چایخوری
گردو یا بادام خرد كرده برای تزئین .......................به میزان لازم
روش تهیه
كره را در كاسهی مناسبی بریزید و تخممرغ، شیر، شكر، روغن مایع، آرد و بیكینگپودر را به آن بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. آنگاه هربار به اندازهی یك گردوی كوچك، از خمیر بردارید و به شكل بیضی درآورید و در گردو یا بادام خرد كرده بغلتانید. سپس خمیرها را با فاصله، در سینی شیرینیپزی دارای كاغذ روغنی، بچینید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 170 درجهی سانتیگراد، بپزید. حالا شیرینیها را از فر درآورید و روی پنجرهی سیمی خنك كنید. اكنون شیرینی را برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.