رولهای ارده و كنجد
مواد لازم برای 80 برش
كرهی خرد كرده ...................200 گرم
تخممرغ.............................1 عدد
آرد..................................500 گرم
نمك...............................1 قاشق چایخوری
ارده...............................200 میلیلیتر
گردوی خرد كرده..............100 گرم
پودر شكر.......................100 گرم
زردهی تخممرغ ..............1 عدد
كنجد...........................یكدوم پیمانه
روش تهیه
كره و تخممرغ را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه آرد و نمك را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسب و نرمی به دست آید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 2 میلیمتر باز كنید، رویش ارده بمالید و مخلوط گردو و پودر شكر بپاشید و خمیر را رول كنید. حال آن را به عرض یك سانتیمتر ببرید و با فاصله در سینی شیرینیپزی دارای كاغذ روغنی، بچینید. اكنون رویشان زردهی تخممرغ بمالید، كنجد بپاشید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد بپزید. آنگاه سینی را از فر درآورید و روی پنجرهی سیمی بگذارید تا شیرینی خنك شود. اكنون رولهای ارده و كنجد را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
یادآوری: اگر خمیر سفت بود. مقداری شیر به آن بیفزائید.