آشپز ميهمان: منيژه غفوری
مواد لازم برای 10 نفر
آرد سبوسدار ...............................450 گرم
شیرخشك.....................................240 گرم
كره ..............................................350 گرم
روغن مایع......................................125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
خلال پسته برای تزئین.......................به میزان لازم
پودر نارگیل برای تزئین........................به میزان لازم
مواد لازم برای تهیهی شربت:
آب ........................................250 میلیلیتر (1 پیمانه)
شكر .....................................600 گرم
گلاب ....................................125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
هل آسیاب كرده.......................2 قاشق چایخوری
زعفران حلكرده ........................2 قاشق سوپخوری
روش تهیه
آرد را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا سرخ شود. آنگاه شیرخشك را بیفزائید و تفت دهید تا طلائیرنگ شود ( مراقب باشید شیر خشك نسوزد). اكنون مخلوط آرد و شیر خشك را الك كنید. حالا كره و روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. مخلوط آرد را بیفزائید و تفت دهید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا آرد، قدری خنك شود. حالا شربت را به آن بیفزائید و دوباره تابه را روی حرارت بگذارید. حلوا را پیوسته هم بزنید تا صاف و یكدست شود و به قوام مناسبی برسد. اینك حلوا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با خلال پسته و پودر نارگیل بیارائید.
روش تهیهی شربت: آب و شكر را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آنگاه گلاب، هل و زعفران را بیفزائید و پس از 5 دقیقه شربت را از روی حرارت بردارید.
یادآوری: شیرخشك را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه كنید.